Kandıra'da denize girmek o gün yasaklandı!
Kandıra'da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm sahillerde denize girmek 2 gün süreyle yasaklandı. Kandıra Kaymakamlığı, vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı
Kocaeli’de hafta sonu sahile gitmeyi planlayan vatandaşları yakından ilgilendiren bir karar alındı. Kandıra Kaymakamlığı, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle ilçedeki tüm sahillerde denize girmenin tehlikeli olduğunu açıkladı.
28 VE 29 AĞUSTOS’TA DENİZE GİRMEK YASAK
Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, 28 Ağustos 2026 Cuma ve 29 Ağustos 2026 Cumartesi günü Kandıra ilçesinde bulunan tüm sahillerde denize girmek yasaklandı.
Yasağın, olumsuz hava ve deniz koşullarının vatandaşların can güvenliği açısından risk oluşturması nedeniyle alındığı belirtildi.
KANDIRA KAYMAKAMLIĞI DUYURDU
Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan basın duyurusunda şu ifadelere yer verildi:
“Kandıra Kaymakamlığınca; olumsuz hava/deniz şartları sebebiyle 28.08.2026 Cuma günü ve 29.08.2026 Cumartesi günü Kandıra ilçemizde bulunan tüm sahillerimizde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Karar kapsamında Kandıra’daki tüm sahillerde iki gün boyunca denize girişe izin verilmeyecek.