Kılıçdaroğlu, Türk Ordusuna ABD mevzilerinden mermi atıyor

Perinçek, 'Kılıçdaroğlu, bu konuşmasıyla Amerika Birleşik Devletleri'nin Türkiye'ye karşı açtığı psikolojik savaşta görevli olduğunu kanıtladı. Bu, savaşan Türk ordusuna ve Türk komutanlarına, subaylarına karşı açıkça savaş ilanıdır. Kılıçdaroğlu bir oyuncak kuvvettir. Hangi güç adına Türk ordusuna, Türk komutanlarına karşı 'haddinizi bilin' diyor. Kimsin sen. Türk komutanlarına haddinizi bilin diyeceksin.'dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

 Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da Çıkış Yolu programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Türk Ordusunu hedef alan sözlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
 
ATATÜRK’TEN ÖRNEK VERDİ: DÜŞMANLARIMIZ HERKESTEN EVVEL SUBAYLARIMIZI ÖLDÜRÜRLER
Perinçek, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Afyon’da zabitlere yaptığı konuşmayı hatırlatarak Kılıçdaroğlu’nun Türk subaylarını ve Türk komutanlarını düşman ilan ettiğini vurguladı: “Atatürk şöyle diyor, ‘Subaylar, fedakârlar sınıfının en önünde bulunmak mecburiyetindedirler. Çünkü düşmanlarımız herkesten evvel onları yani subayları öldürürler. Onları aşağılar ve hor görürler. Hayatımda bir an olsa bile subaylık yapmış, subaylık izzeti nefsini şerefini duymuş, ölümü küçümsemiş bir insan hayatta iken düşmanın tasarladığı ve reva gördüğü bu muamelelere katlanamaz. Onun yaşamak için bir çaresi vardır: Şerefini korumak. Hâlbuki düşmanlarımızın da kastettiği o şerefi ayaklar altına almaktır.’
“Kılıçdaroğlu hangi görevde. Amerika Birleşik Devletleri’nin psikolojik harekat dairesinde çalışan bir görevli gibi konuşuyor. Bu doğrudan doğruya Amerika Birleşik Devletleri’nin, 6. Filo’nun, bir kara propaganda memurunun yapacağı bir iştir.”
 
KAN BANYOSU SENARYOSU’NUN GÖREVLİSİ: KILIÇDAROĞLU
Foreign Policy dergisinin 1 Ocak’ta yayınladığı makalede Türkiye seçimlere giderken kan banyosu olacak sözlerine yer verdiğini hatırlatan Perinçek, “ABD seçim sandığından bir sonuç çıkmayacak, silahlar konuşacak, kan banyosu olacak diyor ve emrindeki bütün güçleri de ateşe sürüyor. Kılıçdaroğlu bu sözleri ordu savaşırken, PKK’yı ezerken, düşmana karşı büyük başarılar kazanırken söylüyor. Kılıçdaroğlu bu konuşmasıyla ABD’nin Türkiye’ye hazırladığı savaşta görevli olduğunu açıklıyor.”şeklinde konuştu.
 
“BU BİR İNTİHAR KONUŞMASI”
Perinçek, Kılıçdaroğlu’nun intihar konuşması yaptığını söyleyerek, “Savaşlarda komutanı düşürdün mü orduyu düşürürsün. Herhangi bir birliği bozguna uğratmak için birinci hedef onun komutanını ya öldürmektir ya da Mehmetçiğin, askerin o komutanına güvenini sarsmaktır. Böyle bir görev yapmaktadır Kılıçdaroğlu ve düşman mevzisinde tavır almıştır.”dedi.
 
“ALKIŞLAMASIN DEMEK SAVAŞMASIN DEMEKTİR”
Komuta kademesinin alkışlamaları doğru mu sorusuna cevap veren Perinçek, “Çok doğru. Arifiye’de savaş sanayisiyle ilgili bir teslim töreni var, Türk ordusu için bir iftihar günü, bir gurur günü ve düşmana meydan okuyan bir gün.  Biz kendi savaş araçlarımızı yapıyoruz, kendi silahlarımızı yapıyoruz bunu tabii alkışlayacak komutan. Bunu alkışlamayacak da neyi alkışlayacak? Orada bir siyasi partiyi, bir siyasi partinin liderini veya bir siyasi partinin herhangi bir siyasetinin programını alkışlamıyor. Doğrudan doğruya Türk Silahlı Kuvvetlerini güçlendiren harp sanayiinde Türkiye’nin yaptığı atılımları alkışlıyor. Alkışlamazsa zaten onda komutan ruhu yok demektir. O asker değil demektir. Çünkü ordu aynı zamanda bir moral savaşı veriyor. Türk ordusunun özgüveni, kendisine güveni ve kendi silahlarını kendisinin yapması konusunda başarıları tabii ki hepimiz milletçe alkışlayacağız. Komutan da alkışlayacak asker de alkışlayacak. Alkışlamasın demek savaşmasın demektir. Komutana, subaya, Türkiye kendi milli harp sanayiini yaptığı zaman alkışlamayın demek savaşmayın demektir. Bu da savaşın parçası. Orada da bir psikolojik savaş cereyan ediyor.” ifadelerini kullandı.

“TÜRK ORDUSU HERHANGİ BİR SİYASİ LİDERİN PEŞİNE TAKILMAZ”
Kılıçdaroğlu'nun “Ortadoğu askerleri” benzetmesine Perinçek çok sert bir tepki gösterdi. ABD argümanlarına vurgu yaptı. 
Perinçek, "Bu utanmazca bir şey. Ortadoğu'daki paşalar, firar ederler, kaçarlar diyerek doğrudan Türk komutanlarını hedef alıyor. Türk komutanlarının bu apoletle Ortadoğu paşası olduğunu, savaştan korktuklarını, savaşamadıklarını, kaçtıklarını söylüyor. Bunlar hayâsızca, utanmazca Türk komutanlarına karşı psikolojik savaş temaları, açık bir şekilde görelim. Fitneyi devam ettiriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri içinde Tayyip Erdoğan, Doğu Perinçek bunlar var diyor. Dolayısıyla TSK içinde bu açıdan da bir ayrılık ve yabancılaşma yaratmak istiyor. Fitneci bir yaklaşım var. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kimse Doğu Perinçek'in peşine takılmaz. Herhangi bir siyasi liderin peşine takılmaz. Bunlar tamamen Amerika'nın bugüne kadar Türk Silahlı kuvvetlerine yönelik psikolojik harekâtta kullandıkları temalar" dedi.

“TÜRK KOMUTANIYLA BERABERİZ”
Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, Türk ordusuna duyduğuna güveni dile getirdi. Açıklamasında "Vatan Partisi olarak, Türk komutanıyla beraberiz. Biz hükümet oluruz bu orduya siyasi bakımdan önderlik ederiz, yönetiriz ama asker olarak da o komutanlarında emrinde, Türkiye'nin düşmanlarına karşı Vatan Partisi'nin her üyesi, her taraftarı ölümü de göze alarak savaşır. Onlara sonuna kadar güveniyoruz. Onların, vatanperverliğine, karakterlerine, erdemlerine sonuna kadar güveniyoruz. Savaşıyoruz. Bu da bir savaş. Komutana güvenmek de bir mermi. Burada da bir mermi atıyoruz. Onlar da bir mermi atıyor. Onlar da komutana güvenmeyerek bir mermi atıyor düşman mevzilerinden. Biz de o komutanlara güvenerek Türk vatanperverlerinin, Türk milletinin mevzisinden bir mermi atıyoruz." ifadelerini kullandı.  
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN