Kocaeli Basket tarih yazmaya devam ediyor

Kocaeli Basket Spor Kulübü U14 Kız Takımı Anadolu Şampiyonu oldu

Uşak'ta 14-19 Nisan tarihlerinde Türkiye genelindeki bölge şampiyonalarında birinci ve ikinci olarak gelen 16 iddialı takım arasında yapılan U14 Anadolu Şampiyonası Kırmızı grupta önce D Grubundan çıkarak eleme maçlarında Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çanakkale İÇTAŞ gibi güçlü rakiplerini de yenerek Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Yüzlerce takım arasında sırasıyla Kocaeli, Marmara ve Anadolu Gruplarında Şampiyon olarak U14 yaş kategorisinde Türkiye'nin son on altı takım arasına girerek tarihi bir başarıya imza attılar.

 Mevlüt Salla'nın başkanlığını ve Aynur Metin'in antrenörlüğünü yaptığı Kocaeli Basket Spor Kulübü U14 Kız Takımı sporcuları Kocaeli'yi başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşarken, Türkiye Şampiyonasında da hedeflerini üst sıralar olarak belirlediler.

Potanın Prensesleri; "Kocaeli'yi temsil etmenin sorumluluğu ve bilinciyle maçlarımızı hazırlanıp çıktık. Hocalarımız bizi maçlara teknik, taktik ve moral olarak çok iyi hazırladılar. Takım ruhumuzu yüksek tutarak birlik ve beraberlik içinde oyunlarımızı oynadık. Ailelerimizin ve bütün Kocaelilerin desteğini her zaman hissettik. Anadolu Şampiyonlugumuzu Kocaeli'yi bayram armağanı olarak hediye ediyoruz" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme