Kocaeli'de atlarla buluşmayan kalmayacak

Kocaeli'de bireylerin ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkı sunması hedeflenen 'Atlarla Buluş Kendini Keşfet' projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenecek.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm Kocaelililer için unutulmaz bir deneyimin kapısını aralıyor. ‘Atlarla Buluş Kendini Keşfet’ sloganıyla düzenlenecek etkinlik kapsamında 5 yaş üstü bireyler Derince’deki Atlı Eğitim Merkezi’nde eğitim görecekler. Etkinliğe başvuran tüm bireylerin yararlanacağı etkinliğe binlerce kent sakinini katılması bekleniyor.

25 KİŞİLİK GRUPLARLA
Organizasyonla bireylerin eğitim-öğretim, ruhsal ve bedensel gelişimlerini desteklemek hedefleniyor. Hafta içi her gün sabah ve öğlen 25 kişilik gruplarla 2 seans olmak üzere 50 kişi eğitim alabilecek.18 Yaş altındaki bireyler ise sitede bulunan Veli Muvaffakatnamesi’nin velisi tarafından doldurulmuş şekilde randevu saatinde KBB Atlı Eğitim Merkezine teslim ederek eğitim faaliyetlerinden yararlanabilecekler. Tüm talepler 75 kg altında olan vatandaşlardan alınacak.

BİLGİLENDİRME SMS İLE YAPILACAK
Kayıtlaronline alınacak olup randevu sistemine göre tüm yerleştirmeler tarihlere göre zaman damgası usulüyle yapılacak. Kayıt sonrası tüm vatandaşlar sms ile bilgilendirilecek. Randevusu olan vatandaşlarla ilgili whatsapp grubu kurularak buradan bilgilendirmesağlanacak ve bir gün öncesinde gelemeyecek vatandaşlar yerine yedekte bulunan kişiler davet edilecek.

BAŞVURULAR KOCAELİ.BEL.TR’DEN
Tüm başvurular ve talepler kocaeli.bel.tr sitesinden online link üzerinden alınıyor. Okul Grupları, STK/Dernek,Vakıf vb. Kurum-Kuruluş Grupları ve Bireysel olmak üzere üç kategoride başvurular alınacak. Okul Grupları; Anaokulu-ilkokul, ortaokul ve lise olmak 3 kategoriden oluşacak.

OKUL VE STK’LAR
STK,Dernek, Vakıf ve Bireysel Kategoride; 5-8, 9-14 ve 14 yaş üstü yaş gruplarında başvurular alınacak. Okul, STK, Dernek ve Vakıf Kategorisinde Kurum-Kuruluş Grupları;Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri sabah 10:30-12:00 öğlen 14:30-16:00, Perşembe günü sabah 10:30-12:00 gün ve saatlerine göre randevular alınacak.

BİREYSEL KATEGORİ
Bireysel olarak başvurular 5-8, 9-14ve 14 Yaş Üstü yaş gruplarında alınacak.
Perşembe günü Öğlen 14:00-16:00 seansı için 14 Yaş Üstü kategorisi, Cuma günü Sabah 10:30-12:30 seansı için 9 – 14 Yaş Kategorisi ve Cuma günü Öğlen 14:00-16:00 seansı için 5 – 8 Yaş Kategorisi gün ve saatlerine göre ön kayıtlar alınacak.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN