Kocaeli'de uyuşturucu operasyonu

Kocaeli'nin Gölcük ve Gebze ilçelerinde polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri Gölcük ve Gebze’de uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyon neticesinde 105,2 gram sentetik kannabinoid, 7 gram metamfetamin, 2,25 gram ecstasy, 2 hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 600 TL nakit para ele geçirildi. Malzemelere el konulurken olayla ilgili 9 şüpheli şahıs yakalanarak emniyete götürüldü. İfadesi alınan şahıslardan 4’ü hakkında madde kullanmaktan işlem başlatılarak serbest bırakıldı. 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Ö.Z., H.Ş., Ü.G. ve H.B. isimli 4 kişi tutuklanırken C.F. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İhlas Haber Ajansı
Yorumlar 1
gürhan 03 Kasım 2022 12:19

narkotik polisinin ellerine kollarına sağlık ilimizde uyuyuşturucuya geçit yok narkot ikçiler her yerde her zaman 7/24 narkotik biriminin köpegiyle ansızın karşınıza çıkabilecegini bilin izmit polisi hırsızlık,.kap kaç, cinayet,dolandırıcılıkyankesicilik .ve diger birimleriyle gerek gelen ihbarlarla gerekse devriye gezen motorize ekipleriyle( trafik şübesi hariç O BİRİM ANCAK BİR KAZA ESNASINDA VARLIGINI GÖSTERİR SAİR ZAMANLARDA ORTALIKTA PEK GÖZÜKMEZLER ANCAK ARADA BİR DENETİM YAPTIKLARINDA GÖRÜLÜRLER) İŞ BAŞINDADIR

Bakmadan Geçme