Kocaelispor liderlik aşkına!

TFF 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor, bugün Play-OFF potasına girmek isteyen Kırklarelispor'a konuk oluyor. Sezonun ilk yarısını Bucaspor 1928'in ardında ikinci sırada tamamlayan Kocaelispor, alacağı galibiyetle liderliğe yükselmek istiyor.

TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor, bugün Play-OFF potasına girmek isteyen Kırklarelispor’a konuk oluyor.

KOCAELİSPOR LİDERLİK İÇİN OYNUYOR

TFF 2’inci Lig Kırmızı Grupta yer alan Yeşil-Siyalı ekibimiz şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. 19 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kocaelispor devre arasına 41 puanla 2.sırada girdi. Son maçında evinde Ankara Demir’e 4-2 yenilerek yara alan Kocaelispor, bu mağlubiyetinden sonra puan kaybına tahammüllü kalmadı. Kocaelispor, bu maçta alacağı galibiyetle liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

KIRKLARELİSPOR’DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Kırklarelispor ilk devre de sergilediği performansı ile taraftarını bir türlü memnun edemedi. Son 5 maçın da 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kırklarelispor 26 puanla 10.sırada yer alıyor. İki takım arasında ilk devre de oynanan maçı Kocaelispor 2-1 kazanmıştı. İki takım tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.

MAÇI FERHAN KESTANLIOĞLU YÖNETECEK

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Kırklarelispor- Kocaelispor maçını İzmir Bölgesi B klasman hakemi  Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Kestanlıoğlu'nun yardımcılıklarını, İstanbul bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Önder Çalış ile İstanbul bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Sinan Ertinoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemliğini ise, Manisa bölgesinden C klasman hakemi Yunus Emre Çakar oldu.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme