Kocaelispor Yönetimi RAMS Park'ta yerini aldı
Ligin 29. haftasında oynanacak ve tansiyonu yüksek geçmesi beklenen kritik Galatasaray maçı öncesinde Kocaelisporlu yöneticiler RAMS Park'a ulaştı
Yeşil-Siyahlı camiada büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi kulüp başkanı Recep Durul ve beraberindeki yöneticilerin stadyuma gelişi dikkat çekti. Ev sahibi takımın Kocaelisporlu başkana yer ayırmayacağını ve yemek daveti de vermeyeceklerini söylemesi üzerine Kocaelispor’lu yöneticilerde karşılaşmayı taraftarlarla birlikte izleme kararı almıştı.
Öğlen saatlerinde ise Fethiye Caddesindeki kutlamalara katılan başkan Başkan Recep Durul ve yöneticiler buradan da İstanbul’a geçerek RAMS Park Stadına ulaştı. Yönetimin maç öncesinde teknik heyet ve futbolcularla kısa bir görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında.
Zafer Onar