Körfez, Antalya'da 3 puanın peşinde

Süper Lig'de 2025-2026 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Kocaelispor, sezonun kapanış maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek

16 yıl aranın ardından Süper Ligi başarılı bir şekilde bitiren ve ligde kalan Kocaelispor, sezonun son maçında bugün kardeş Antalyaspor ile karşılaşacak. Antalya’da oynanacak mücadele öncesinde hem camiada hem de spor kamuoyunda karşılaşmaya dair günlerdir çeşitli senaryolar konuşulurken, Yeşil-Siyahlılar sahaya yalnızca galibiyet hedefiyle çıkacak.
Ligde son 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kocaelispor, kötü seriyi sezonun son maçında bitirmenin hesaplarını yapıyor. Özellikle son haftalarda kaybedilen puanların ardından moral anlamında zor günler yaşayan temsilcimiz, Antalyaspor karşısında kazanarak hem taraftarına moral vermek hem de ligi 3 puanla tamamlamak istiyor. Takımda gözler bu maça çevrildi.

Teknik direktör Selçuk İnan, hafta boyunca oyuncularla birebir görüşmeler yaparken, takımın motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalıştı. Kocaelispor kafilesi cumartesi günü öğleden sonra hava yoluyla Antalya’ya hareket etti. Şehre ulaşan Yeşil-Siyahlılar, konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bugün saat 20.00’de başlayacak mücadelede düdüğü Türk futbolunun deneyimli hakemlerinden Halil Umut Meler çalacak. Sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan Kocaelispor taraftarı, Antalya deplasmanında da tribündeki yerini alacak. Türkiye’nin farklı şehirlerinden Antalya’ya gelen Yeşil-Siyahlı futbolseverler, 90 dakika boyunca takımlarına destek verecek. Süper Lig’de sezonun son düdüğü çalınırken gözler bu kritik mücadelede olacak.
Zafer Onar

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme