Lastiği patlayan tır D 100'ü Savaş alanına çevirdi
Körfez ilçesi Atalar Mahallesi mevkinde D-100 Karayolu İstanbul şeridinde meydana gelen trafik kazasında, lastiği patlayan bir tır karşı şeride geçerek park halindeki bir başka araca çarptı, kazada şans eseri yaralanan olmadı.
D-100 karayolunun adeta Savaş alanına döndüğü kazada lastiğinin patladığı söylenen tır direksiyon hakimiyeti kaybolunca orta bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti. Bu sırada yoldan geçen araçların şans eseri ezilmediği kazada karşı şeride geçen tır park halindeki bir başka tıra vurduktan sonra köprü ayaklarına çarparak durdu.
Kazada tır ağır hasar alırken şans eseri yaralanan olmadı. Trafiğe kapanan yol, yaklaşık 2 saat sonra araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından yeniden açıldı.
