Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak karar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6'lı masadan adaylık görevi gelirse kabul edeceğini açıkladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Millet İttifakı kanadında adaylık tartışmaları sürüyor. 6'lı masada aday belirleme konusunda ayrı görüşler nedeniyle lider kurmayları arasında laf dalaşı devam ederken adı en çok ön plana çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir araya geldi.

Mansur Yavaş adaylığa yeşil ışık yaktı

İmamoğlu, Yavaş'ı Ankara'daki makamında ziyaret etti  Ziyaretin ardından Mansur Yavaş'ın gençlerle yaptığı bir söyleşi görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.

Gençlerle bir araya gelen ABB Başkanı'na cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı da soruluyor. Soruya "Ben bu soruyu duymamak için hiçbir yere gitmiyorum." şeklinde bir şaka ile karşılık veren Yavaş, adaylık için yeşil ışık yaktı.

"6'lı masa ne derse ona uyarım"
6'lı masa'dan gelecek göreve uyacağını belirten yavaş şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklar sağ olun sizlerin teveccühü... Güzel bakan güzel görürmüş. Ama Ankara halkı bizi Ankara için seçti ve hizmet etmemizi bekliyor. Bizden başka bir görev beklenirse biliyorsunuz bu 6'lı masa'nın görevi.

Biz o ne derse ona uyacağız. Ama çok samimi olarak bir şey söyleyeceğim; hem 6 milyonluk bir şehirde belediye başkanı olacaksınız hem de korumasız rahat bir şekilde halkın içinde gezeceksiniz. Daha bundan büyük bir makam da tanımıyorum."

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Burhan Gülkan | 06 Aralık 2022 23:58

    adayım dememiş ,ne karar alırlarsa ona uyarım diyor,sizin anlayışınız bu kadar ortalığı bulandırmaya çalışıyorsunuz ama halkın gözü açıldı

BUNLARA DA BAKIN