Mehmet Ellibeş veda etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüyen Mehmet Ellibeş, Milletvekili Aday Adaylığı için istifasını verdi. Ellibeş, istifasının ardından veda toplantısı düzenledi.

Uzun süredir beklenen aday adaylığı için istifa açıklamasını Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün düzenlediği basın toplantısı ile veda ederek, istifa dilekçesini verdi. Toplantıya Milletvekili Tülay Kaynarca, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanı ve yöneticiler katılım sağladı.

AK Parti İl Binasında açıklama yapan Ellibeş, “Bugün gelecekle ilgili aldığımız kararımızı paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın 25 Mayıs 2019 tarihinde Kocaeli gibi bir teşkilatı omuzlarımıza teslim etti. Teşkilatımızın her kademesindeki mensupları ile Kocaeli’deki görevimizi yapmaya çakıştık. Görev süreciniz pandemi ile çakıştı. Çok şükür Kocaeli teşkilatları pandemi döneminde de görevlerini aksatmadı. Mahallelerde, sosyal alanlarda büyüklerimizle buluştuk. Milletvekillerimizin de hakkını teslim etmek istiyorum. Her programa harfiyen uydular ve sahada oldular. Bazen haksızlığa uğradılar. Biz samimiyet ve gayretle çalıştık. Biz kongrelerimizi barış için yaptık. Danışma meclislerimizi gerçekleştirdik. Bu süreçte vatandaşımızla hiç kopmadık. Onların tavsiyesini alarak siyasetimizi sürdürdük.

KÜÇÜK HESAPLAR İÇERİSİNDE OLMADIK
Genel Merkezimizin doğrultusu ile AK Parti İl başkanlığı görevimden affımı talep ediyorum. Takdir onlarındır. Ne görev verilirse, terimizin son damlasına kadar milletimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Küçük hesaplar içerisinde olmadık. Özetle Kocaeli teşkilatı her zamanki yerinde olmaya devam edecek. Kocaeli teşkilatları her zaman örnek olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme