Meral Akşener'i açık açık tehdit etti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan 'Akşener masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler var hepsini açıklarım, İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2019'da CHP'ye katılan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan "Akşener masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler var hepsini açıklarım, İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili belgelerin olduğu bir dosya verdim diyen Okuyan "Akşener masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler var hepsini açıklarım, İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler" dedi.

"ELİMİZDE BELGE VE DOSYALAR VAR"

İşte Yaşar Okuyan'ın o sözleri;

''O masayı dağıttığı anda Sayın Meral Akşener ile ilgili bizim de ben ve benim neslimin söyleyecekleri var. Belgeler ve dosyalar var. 

İhanettir, bunu çok net söylüyorum; Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı partinin içinden negatif konuşmaların hepsi kendi bilgisi dahilinde oluyor. 

Kılıçdaroğlu seçime girecek sen de gir. Kim sevinecek buna AKP. Peki bunu düşünemeyecek kadar siyasi tecrübesi yok mu? O zaman sorular arka arkaya geliyor.

"MERAL HANIMLA İLGİLİ DOSYA VERDİM''

Sayın Kılıçdaroğlu'na dosyayı masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım. Ve ona Meral Hanım'la ilglili bir dosya verdim. Dosyayı Kılıçdaroğlu kullanmayacak ben kullanacağım.

Meral akşener'in abisinin hatırına - Allah rahmet eylesin Benim 40 senelik arkadaşım, düzgün Dürüst namuslu - susma hakkımı kullanıyorum "

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER’İ ARADI

Yaşar Okuyan’ın açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i aradı. 

Söz konusu görüşmeyi İYİ Parti Basın Sözcüsü Kürşad Zorlu açıkladı.

Zorlu Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bir müfterinin yalan ve iftiraları sonrası CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, Genel Başkanımızı arayarak şahsın söz konusu iddialarının tamamen yalan olduğunu ifade etmişlerdir. Ayrıca ilgili müfteri hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyumuzla paylaşmak isteriz” dedi.

''ELİNDEKİ DOSYAYI SUNMASI GEREKEKİR''

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da “Yaşar Okuyan hakkında yarın Ankara Adliyesine gerekli başvuru yapılacaktır. İYİ Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in her dönemde başımızı dik gezdiren siyasetine gölge düşürmek amaçlı açıklamasını adli mercilere yaparak elindeki sözde dosyayı da sunması gerekecektir” açıklamasını yaptı. 

''SİYASİ TEHDİT ve ŞANTAJ''

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da bir paylaşım yaparak, “Siyasette tehdit ve şantajın hangi yapıların dili ve üslubu olduğu herkesin malumudur. Esas acı olan ise boşlukta cüssesi kadar yer kaplamaktan başka hiçbir varlık kıymeti olmayan birinin, Türk Milleti'nin hayatında bu kadar siyasi mevki işgal edip yıllarca insan zannedilmesidir” ifadelerini kullandı. 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN