Nail Çiler bayramı köylerde geçirdi

CHP Milletvekili Adayı Nail Çiler ve eşi Sevim Hanım, Ramazan Bayramı tatilini köylerde seçim çalışması yaparak geçirdi. Çiler'e, Gebze'nin köylerinde milletvekili adayı Serap Çakır eşlik etti. Samimi sohbet masalarının kurulduğu köy gezilerinde Çiler ve ekibi moral depoladı

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler bayram tatili boyunca köyleri gezerek, 14 Mayısta yapılacak olan seçimlerde kendisine ve partisine destek istedi. Milletvekili Adayı Serap Çakır ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile birlikte Gebze Mollafenari, Cumaköy, Ovacık, Mudarlı, Kadıllı, Denizli, Kargalı, Orhanlı ve Ahatlı köylerini gezen Çiler, CHP Gebze İlçe Örgütüyle birlikte yaptığı ziyaretlerde, hem köylülerle bayramlaştı hem de destek istedi.

 

KÖYLÜLERİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Bayramın birinci ve ikinci günü köy gezilerine hız veren CHP’li Nail Çiler ve propaganda ekibi, Gebze Bölgesindeki köyleri tek tek gezerek köylülerle bayramlaşarak hatırlarını sordu. Köyde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların şikayetlerini de dinleyen Çiler, bölgedeki mesire alanlarını da gezerek piknikçilerle sohbet etti.

 

SIÇAK KARŞILAMA

Gebze’nin köylerinde Nail Çiler ve ekibi sıcak bir şekilde karşılandı. Çiler, Köy gezilerine eşi Sevim Hanım ile birlikte katıldı. Köy sakinleri tarafından karşılanan CHP’liler, köy adetleriyle ağırlandı. Samimi ve sıcak bir karşılamayla karşılaşan Çiler, “14 Mayıs bir milat olacak ve kalkınmayı köylerden üretimle başlayacağız” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN