Nail Çiler'den Bayram mesajı

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini dileyen Başkan Çiler, “Sevgi ve dayanışma hissinin kalbimizi doldurduğu, rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayını hep birlikte idrak ettik. Bayramlar dayanışma, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı günlerdir.

EVSİZ GEÇEN İLK BAYRAM

6 Şubat’ta yaşadığımız ve 11 ili etkileyen asrın felaketi, bu bayramda içimizde bir burukluk bıraktı. Evsiz kalan on binlerce kardeşimizin, evsiz geçen bu ilk bayramlarında da unutmuyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın da bayramını kutluyor ve yaraların sarılması uğruna atılacak her adımda onların yanında olacağımızı bir kez daha tekrarlamak istiyorum

 

 SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI

Bizler de ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluştuk, dayanışmanın, bir arada olmanın kıymetini öğrendik; 'sosyal devlet' anlayışının ise ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Bizler ramazan ayında da tüm imkânlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oldu” dedi.

 

 SAĞLIK, HUZUR VE BARIŞ

“Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, yüreklerimize heyecanın dolduğu bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir” diyen Çiler, “Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme