Okul kıyafetinde EKN GİYİM'e akın ettiler

2022-2023 eğitim öğretim yılının açılmasına rağmen okul kıyafeti alışverişlerinde hareketlilik devam ediyor. Veliler kıyafet almak için dükkanlara koşarken, yanlış seçilen kıyafetler, kalitesiz ürünler en çok çocukların sağlığına zarar veriyor. Kocaeli'nin İzmit, Derince, Kartepe ve Başiskele ilçelerinde 96 okula stoklu kıyafet hizmeti veren EKN Tekstil de müşteri akınına uğruyor.

2022-2023 eğitim öğretim yılının açılmasına rağmen okul kıyafeti alışverişlerinde hareketlilik devam ediyor. Veliler kıyafet almak için dükkanlara koşarken, yanlış seçilen kıyafetler, kalitesiz ürünler en çok çocukların sağlığına zarar veriyor. Kocaeli’nin İzmit, Derince, Kartepe ve Başiskele ilçelerinde 96 okula stoklu kıyafet hizmeti veren EKN Tekstil de müşteri akınına uğruyor.

EKN GİYİM İZMİT’TE

İzmit Bekirdere Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:242 adresinde her katta ikişer yüz metrekarelik alanda ve beş katlı binada hizmet veren EKN Giyim’in sahibi Ceyhun Eken, fiyatlarda bu yıl artış olmasına rağmen 17 yıllık üretici kimliklerinden dolayı Türkiye piyasasının altında satış yaptıklarını söyledi. Firma, yine imalatçı kimliğinden dolayı paça ve terzi hizmetini de ücretsiz sunarken, ürünlere hiç polyester kullanmıyor.

ÜCRETSİZ PAÇA HİZMETİ VERİLİYOR

Okul çocukları ile velilerinin  şu günlerde tıklım tıklım doldurduğu mağazada bir kat ilkokul, bir kat ortaokul, bir kat lise öğrencilerine ayrılmış durumda. Her katta, 5’er tane  giyinme kabini bulunuyor. 

EKN mağazasında veliler ve öğrenciler sıkıntı ve sıkışıklık yaşamadan okul giysilerini prova ederek alabiliyorlar. Satılan her pantolon müşterinin dilediği takdirde, ücretsiz bir şekilde paça hizmeti de sunabiliyor. 

FİYATLAR YÜZDE YİRMİBEŞ DAHA UYGUN 

Aile şirketi olan EKN Giyim’in sahibi Ceyhun Eken, okul giysilerini kendilerinin ürettiğini, bu nedenle fiyatlarının Türkiye ve Kocaeli ortalamasının en az yüzde 25 aşağıda olduğunu söyledi.

Eken, “Aslında geçen yıldan bu yana konfeksiyon ürünlerinin fiyatları çok arttı. Vatandaş, fiyatları yüksek buluyor. Ama biz kendimiz üretici olduğumuz için piyasadaki herkesten daha uygun fiyata satma imkanına sahibiz” dedi. 

EKSİK ÜRÜNLER TAMAMLANIYOR 

EKN Giyim’in Bekirdere’deki mağazası haftanın 7 günü, sabah saat 08:00, akşam saat 21.00’e kadar hizmet veriyor...  Firmanın üretim atölyelerinde 40, mağazasında 20 personel görev yapıyor.

Ceyhun Eken, özellikle okul pantolonları konusunda her bütçeye uygun çeşitlerinin bulunduğunu belirtti, şunları söyledi:
“Üretim aşamasında bazı okulların giysilerinde bir kaç gün gecikme olsa da  bunları da hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Her gün ortalama 10-15 okulun kıyafeti üretimden mağazaya sevk edilmektedir.  Daha önce eksiklerimizden dolayı alışveriş yapamayan müşterilerimiz ürünler geldikçe eksiklerini de tamamlayabilir. İlimizdeki her okulun öğrencileri için yılın 365 günü mağazamızda okul kıyafeti bulmak mümkündür. Bazı okulların öğrencileri gelip mağazamızda o gün için bulamadıkları giysiyi, daha sonra gelip alabilirler. EKN Giyim’de her okulun giysisi yılın 365 günü hazır olacaktır”

İL DIŞINDAKİ OKULLARA DA KIYAFET ÜRETİYORLAR

Ceyhun Eken, ilimizdeki bütün okulların giysilerini ürettikleri gibi, il dışındaki pek çok okulun giysilerini de ürettiklerini, özellikle İstanbul’daki bazı kolejlerin giysilerinin üreticisi olduklarını söyledi. Firma ayrıca yurt dışına da üretim yapıyor. 

Okul çağında çocuğu bulunan velilerin, çocuklarının okul giysisi ihtiyaçlarını karşılamak konusunda ilk başvuracakları adres EKN Giyim olmalıdır. Ayakkabı haricinde okul giysisi ihtiyaçları bu firmadan temin edilebilir. 

Ayrıca okul çantası da  EKN Giyim'de piyasaya göre çok uygun fiyatla temin edilebilir. Ayrıca kredi kartına 6 ile 9 ay arasında taksit yapan EKN Tekstil’e 0532 250 25 85 - 0262 325 92 93 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme