Aman dikkat! Okul kıyafetlerinde nelere dikkat etmeliyiz?

Okulların açılmasına kısa bir zaman kala öğrenci velilerini sağlıksız ve kalitesiz üretilen okul kıyafetleri konusunda uyaran EKN Tekstil'in sahibi Ceyhun Eken, ''Polyester pamuk karışımı üretim daha az maliyetli olduğu için daha ucuz olabilir ama asla sağlıklı değildir. Okul kıyafetlerinde yüzde yüz pamuk ürünlerini tercih edin. Ayrıca en kaliteli ürün en pahalı ürün değildir. Hem çocuklarımızın sağlığı için kaliteli, hem de aile bütçesi için uygun fiyatlı ürünleri tercih edin'' dedi.

EKN TEKSTİL TAM NOT ALIYOR
Okulların açılmasına kısa bir zaman kala okul kıyafeti alışverişinde de hareketlilik başladı. Yanlış seçilen kıyafetler, kalitesiz ürünler en çok çocukların sağlığına zarar verirken İzmit’e bağlı Bekirdere, Üçyol mevkiinde hizmet veren EKN Tekstil hem okul kıyafetlerini giyen öğrencilerden hem de öğrenci velilerinden tam not alıyor.

İZMİT, DERİNCE, KARTEPE, BAŞİSKELE’DEKİ 96 OKULUN ORİJİNAL KIYAFETLERİ 
Kocaeli’nin İzmit, Derince, Kartepe ve Başiskele ilçelerindeki tam 96 okula orijinal kıyafet hizmeti veren EKN Tekstil, resmen müşteri akınına uğruyor. 

‘’POLYESTER PAMUK KARIŞIMINDAN UZAK DURUN’’
Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını belirten firma sahibi Ceyhun Eken, ‘’23 yıldır okul kıyafeti yapıyoruz. Son 17 yıldır üretimi kendimiz yapıyoruz.  Bunca yılın tecrübesiyle okul çaocuklarımıza neyin iyi neyin kötü geldiğini bizzat tecrübe ederek öğrendik ve ona göre hareket ediyoruz. Örneğin okul kıyafetlerimizi pamuklu ürünlerden seçiyoruz ve asla polyester pamuk karışımı kullanmıyoruz. Çünkü en sağlıklısı pamuklu ürünlerdir. Polyester pamuk karışımı üretim daha az maliyetli olduğu için daha ucuz olabilir ama asla sağlıklı değildir.  Bu yüzden biz pamuklu ürünleri tercih ediyoruz. 

‘’KOCAELİ’NE EN KALİTESİNİ EN UYGUN FİYATA VERİYORUZ’’
Kullandığımız ürünlerin tamamı Türkiye kalitesinin üzerinde olmasına rağmen fiyatlarımız Türkiye ve Kocaeli ortalamasının altında yer alıyor. Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Taşın altına biz de elimizi şimdi koymayacağız da ne zaman koyacağız. Zaten herşeyde fiyatlar aldı başını gidiyor. Okul fiyatları da öğrenci velilerini çok düşündürüyor. Bu nedenle Kocaeli’ne en kalitelisini en uygun fiyata veriyoruz. Çünkü biz üretici firma olduğumuz için yüzde yirmi, yirmibeş arasındaki imalatçı karını da ortadan kaldırıyoruz. Böylece fiyatlarımız da otomatik olarak düşmüş oluyor. 

‘’ÇAKMA ÜRÜNLERLE ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATMAYALIM’’
Üstelik tam 96 okulun orijinal okul kıyafetlerini satıyoruz. Burası da çok önemli. Çünkü çakma okul kıyafeti üretildiğinde renkler, desenler zaman içerisinde ortaya çıkabiliyor. Bu sefer de veliler yeniden okul kıyafeti alma gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirler. O yüzden merdiven altı kalitesiz üretimlerle çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atmayalım. Velilerimizi, yüzde yüz pamukla üretilen orijinal ürünleri en hesaplı bulabilecekleri EKN Tekstil’e davet ediyoruz. 

TERZİ VE PANTOLUN HİZMETİ ÜCRETSİZ
Bu arada en güncel, en kaliteli okul çantaları 149 lirandan başlayan fiyatlarla EKN Tekstil’de öğrencilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ayrıca alışverişini bizden yapan tüm müşterilerimize terzi ve pantolon paça hizmetini de ücretsiz veriyoruz’’ dedi.

Kredi kartına 6 ile 9 ay arasında taksit yapan EKN Tekstil’e 0532 250 25 85 - 0262 325 92 93 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme