Özdemir: Bu olaylar sizin boyunuzu aşar!

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

30 Aralık Cuma günü Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları'ndan cinayete ilişkin herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekmişti.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdulkadir Özdemir bugün yaşananlarla ilgili sert bir açıklama yaptı.

FİTNE FESAT ÇIKARMAK İSTEYENLERİ GÖRÜYORUZ!

Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili Kocaeli'de fitne fesat çıkarılmak istendiğini belirterek, sert açıklamalarda bulunan Özdemir, "Değerli arkadaşlarım,yaşanan olaylardan dolayı birilerini hedef göstermek ve algı yapmak sadece bu ülkenin menfaatine bir tane çivi çakmamış insanlara yarayacaktır. Kocaeli’nde fitne, fesat çıkarmak isteyenleri görüyoruz !

BU OLAYLAR SİZİN BOYUNUZU AŞAR

Sadece tek temennim teşkilatımızda bulunan kardeşlerimize zarar gelmemesidir, fitne çukuruna düşmüş çeşitli siyasi partiler ve insanlar var bu insanlar hayatı boyunca Ülkü Ocaklarının önünden geçmemiştir ancak Ülkü Ocakları için hüküm vermeye kalkıyorlar bu olaylar sizin boyunuzu aşar ! Lider-Teşkilat-Doktrin" ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ALPEREN | 04 Ocak 2023 19:29

    BİTTİNİZ OLUM ARTIK... HEPİNİZİN ÇİĞERİNİ BİLİYORUZ. FAZLA KABADAYILIK YAPMA Kİ O MAKAMDAN İNDİĞİNDE YOLDA SELAM VERECEK BİRİLERİNİ BULASIN. NE ZANNEDİYORSUNUZ OLUM KENDİNİZİ.

BUNLARA DA BAKIN