Perşembe Pazarı yüzleri güldürmüyor

Havaların iyice ısınması ile Perşembe Pazarı eski yoğunluğuna geri döndü. Pazardaki kalabalık dikkat çekerken fiyatlar bu haftada tüketiciyi mutlu etmedi. 

 

Değişmeyen ya da cüzi ucuzlamalara vatandaşlar sitem etmeye devam ediyor. Pazarda tezgahlarda yer alan domates 12 TL, biber 10 TL, patates 7 TL, soğan 5 TL, patlıcan 10 TL, kabak 10 TL satılıyor.

PERŞEMBE PAZARINDAN FİYATLAR
Havaların ısınması ile haftalardır meyve sebze fiyatlarının düşmesini ümit eden vatandaş bu hafta da hayal kırıklığına uğradı. Artık fiyatlardaki cüzi düşüşler tüketiciyi tatmin etmiyor. Salatalık 6 TL, kıvırcık 5 TL, taze fasülye 20 TL, dolmalık biber 10 TL;  elma 8 TL, muz 22 TL, portakal 8 TL, çilek 25 TL ve yarım kilo erik 20 TL’den sergilerde yerini almıştı.

‘’BU EKONOMİ NEREYE GİDİYOR?’’
Perşembe Pazarından alışveriş yapan bir vatandaş ‘’Biz havalar ısındıkça fiyatlar düşer diye bekliyorduk ama bu fiyatlar düşmüyor. Haftalardır pazardan elimde 2 poşetle çıkıyorum’’dedi. Bir başka tüketici ‘’ Marketlerde fiyatlar zaten almış başını gitmiş, eskiden pazardaki fiyatlar ilaç gibi gelirdi artık o da yok. Bu ekonomi nereye gidiyor?’’ diyerek düşüncelerini aktardı.
 

(Haber: Zeynep Tarım)

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Cenk Cemil 13 Mayıs 2022 19:47

5 TL. nin üzerindek bütün ürünler pahalı sayılır ! Bence en güzeli pazarda alış-eriş yapmadan gezinmek!

Bakmadan Geçme