Remzi Kaya'nın istifası kabul edildi! Yerine Şengil atandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya'nın, parti genel merkezine sunduğu istifası kabul edildi.

Yeni il başkanı belirleninceye kadar yaklaşık 1,5 aylık süreçte istifası onaylanmayan Remzi Kaya, istifasının kabul edildiğini söyleyerek, BBP İl Başkanlığı görevine Alperen Ocakları İl Başkanı Kaan Şengil’in atandığını duyurdu. Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Kaya, BBP’nin yeni il başkanı Kaan Şengil, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00’da il binasında düzenlenecek olan devir teslim töreni ile il başkanlığı Remzi Kaya’dan resmen devralacak.

İSTİFAM KABUL EDİLDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Remzi Kaya ise şu ifadelere yer verdi:

“4 yıldır onurla, gururla ve şerefle sürdürmekte olduğum İl başkanlığı görevimden affımı geçtiğimiz ay genel merkezimize sunmuş ve değerlendirmenin sonucunu bekliyordum. Bugün itibarı ile görevden af talebim genel merkezimizin takdiri ile kabul edilmiştir.

KAAN ŞENGİL RESMİ OLARAK ATANDI

Mensubu olmakla gurur duyduğum partimi, yaşama gayemiz olan inançlarımıza hizmet etmenin bir vasıtası, camiamı ise ailem olarak gördüm, görmeye devam edeceğim. Partime, genel merkezime ve Davama kırgınlık ve küskünlüğüm asla ve kat’a yoktur ve hiç kimse olacağını düşünmemelidir. Partimizin İl başkanlığına İl yönetim kurulu üyemiz aynı zamanda Alperen Ocakları İl başkanımız, kardeşim sayın Av Kaan Şengil resmi olarak bugün itibari ile atanmış ve görevine başlamıştır.

HAYIRLI OLSUN
Görev değişikliğinin öncelikle kardeşim İl başkanı sayın Kaan Şengil’e, ilimize, partimize ve Türk İslam dünyasına hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Dün bir çalıştıysak bu günden sonra genç, dinamik ve çalışkan il yönetimi ve ilçelerimizle beş çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz İnşallah”

Bakmadan Geçme