Rotary Kulübü, sanatçılarla buluştu

İzmit Rotary Kulübü, çeşitli dallardaki sanatçıları ağırlayarak sanatlarını icra ederken yaşadıklarını kendilerinden dinledi

İzmit Rotary Kulübü’nün 2613. dönem 6. toplantısı geçmiş dönem başkanlarından Rtn. İlhan Önem ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Wellborn Otel’de yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantıya; Helikon Çağdaş Sanat Derneği kurucusu, Kuratör ve Sanatçı Orhan Özçalık, Japonya fotoğraf ve video sanatçısı İkuru Kuwajima, Ukraynalı Ressamlar Olha Malowana, Lubov Stegnienko, Fatih Kaba, Heykeltraş Orhan Özçalık da katıldı. Misafirler kurdukları dernek ile ilgili bilgilendirme yapıp İzmit’te gerçekleştirdikleri sanat aktivitelerinden bahsetti. 

SANATI VE SANATÇIYI DESTEKLEYEN KURULUŞ
Toplantıda Sanatçı Orhan Özçalık ve beraberindeki 3 uluslararası sanatçı eserlerini sergileyerek bunları oluştururken geçirdikleri süreçten ve eserlerindeki arka plandaki konseptlerden bahsetti. İzmit Rotary Kulübü tüm katılımcı üyeleri sanatı ve sanatçıyı her zaman desteklediklerini belirtti. İzmit Rotary Kulübü Dönem Başkanı Hüseyin Alçıoğlu, Sanat Derneği Sanatçılarını organize eden kulüp üyesi Rtn. Teoman Cesur ve katılan sanatçılara teşekkür ederek kulüp üyeleri tarafından imzalanan kulüp flamalarını kendilerine takdim etti.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme