Sadettin Hülagü gençlerle buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük'te ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu. Hülagü, 'Bize en büyük teveccüh gençlerimizden gelecek' dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü,  "İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a" Gölcük Gençlik Buluşması'nda ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik’in de katıldığı buluşmada gençlerle yakından ilgilenen ve gelen soruları tek tek cevaplayan Hülagü, “Türkiye Yüzyılı'nı gençlerimiz taçlandıracak” dedi.

 

KAYGIMIZ ASLA OLMADI

Üniversite öğrencilerine tanınan cep telefonu ve bilgisayarlarda vergi muafiyeti, kendi üreteceğimiz doğalgaz ve petrol gelirleriyle kurulacak Aile ve Gençlik Bankası gibi projelerden de bahseden Hülagü, “Seçim kaygımız olup olmadığımızı merak ediyorlar. Ama bizim öyle bir kaygımız olmadı, olmazda. Bizim sadece gözleri pırıl pırıl parlayan gençlerimize iyi bir gelecek sunma kaygımız var. Bunun için mücadele ediyoruz.

 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Bizim tek amacımız ve hedefimiz sizlere iyi bir gelecek sunmak. Bu seçimde 5,7 milyon gencimiz oy kullanacak. Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Bizim endişemiz yok. Kocaeli’nde günümüz çok güzel teveccühlerle geçiyor. Cumhurbaşkanımıza karşı da büyük bir teveccüh var. Allah'ın izniyle biz bu seçimi alacağız” dedi.

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme