Şafakspor'a galibiyet iyi geldi: 3-1
U-13 Ligi'nde mücadele eden Şafakspor, soğuk ve yağmurlu bir pazar akşamında oynanan karşılaşmada Yenidoğanspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı
Olumsuz havaya rağmen sahada centilmence mücadele ve dostluk görüntüleri vardı. Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Şafakspor, hem hücumdaki etkinliği hem de savunmadaki disiplinli duruşuyla dikkat çekti. Rakibi karşısında kontrollü bir oyun sergileyen ekip, bulduğu gollerle skoru 3-1’e taşıyarak sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldı. Şafakspor Genel Kaptanı Çetin Özdemir, mücadelenin sadece bir futbol karşılaşması olmadığını vurguladı. Özdemir, ‘Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen sahada içleri ısıtan bir dostluk vardı. Çocuklarımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum’ dedi.
Rakip takım Yenidoğanspor’a da değinen Özdemir, takımın teknik sorumlusu ve çocukluk arkadaşı Emre Ece hakkında da özel bir parantez açtı. Özdemir, ‘Emre Ece kardeşime ve ekibine bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Sahada rekabet vardı ama dostluk her zaman ön plandaydı, işte futbolun güzellikleri böyle olmalı’ dedi. Her iki takım oyuncularının maç sonundaki dostane görüntüleri, altyapı futbolunun ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Fair-play çerçevesinde geçen mücadele, izleyenlerden de tam not aldı.
Zafer Onar