Sedat Peker'in ifşaladığı Hadi Özışık isyan etti!

Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, Youtube kanalına yüklediği 'HADİ ÖZIŞIK'I İNDİRİN!' HABER GELDİ 3 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BENİM DE KALEMİMİ KIRMIŞLAR!' başlıklı videosunda adeta isyan etti.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

İnternet Haber’in sahibi Hadi Özışık, Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasından sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından sert şekilde eleştirildi.  Hadi Özışık, Youtube'a yüklediği videoda Süleyman Soylu'ya ve kendisini eleştirenlere isyan etti:

"Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sorna bir şeyler söylersiniz. Ben ne yaptım size kardeşim?"

"ÇOK TEHLİKELİLER"

Özışık açıklamasının devamında, "Daha sonra araştırdım, çok önemli bir kaynağım bana, beni öldürecek insanların çok tehlikeli birileri olduğunu, motosikletle suikast düzenleyeceklerini ve beni öldürtmek için 3 milyon TL para teklif edildiğini söyledi. O kaynağımı güvenlik güçlerine şahit olarak getirdim ifade verdi. Şimdi size soruyorum, benim korumam vardı benim korumalarımı neden geri çektiniz." ifadelerini kullandı. 

İşte o video:

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN