Show'un bonservisi alındı imzayı attı

Kocaelispor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında taraftarlarını sevindiren önemli bir hamleye imza attı. Geçtiğimiz sezon Yeşil-Siyahlı formayı kiralık olarak giyen Show'un bonservisi alındı

Geçen sezon ortaya koyduğu performansla takımın en önemli isimlerinden biri haline gelen Manuel Luís Da Silva Cafumana bilinen adıyla Show, bonservisiyle birlikte Kocaelispor’a transfer oldu. İsrail temsilcisi Maccabi Haifa’dan bonservisi alınan başarılı ön libero-orta saha oyuncusu için Körfez Brunga Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Kocaelispor başkanı Recep Durul’un da katıldığı törende Show, kendisini yeniden 2+1 yıllık Yeşil-Siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kocaelispor kadrosuna katılan Angolalı futbolcu, orta sahadaki mücadeleci kimliği, top kapma becerisi ve oyun disipliniyle teknik heyetin en güvendiği isimlerden biri olmuştu. Sezon boyunca gösterdiği istikrarlı performansla taraftarların da büyük beğenisini kazanan Show, Süper Lig’de 30 maça çıktı. Bu arada Yönetim Kurulu, teknik heyet ve taraftarların ortak isteği doğrultusunda oyuncunun bonservisinin alınması için uzun süredir uğraşıyordu.
Zafer Onar

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme