Soludukları gaz son nefesleri oldu

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde boya temizleme malzemesi imalatı yapan bir iş yerinde, işçileri evlerine bıraktıktan sonra çalışmak için geri dönen birisi kimya mühendisi, 2 ortak, soludukları kimyasal gaz sonrasında feci şekilde can verdi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Olay, gece saatlerinde Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Çerkeşli Mahallesi’nde bulunan boya temizleme malzemesi imalatı yapan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi Yücel Keleş ve kimya mühendisi Murat Duran, çalıştıkları iş yerine gelen işçiler tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu. İş yerinde kimyasal gaz sızıntısı olduğunu fark eden işçiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, koruyucu elbise giyerek iş yerinin içine girdi. Ekiplerin çalışmaları neticesinde Keleş ve Duran’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yücel Keleş ve Murat Duran’ın cansız bedenleri, cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

İŞÇİLERİ EVLERİNE BIRAKIP ÇALIŞMAYA DEVAM ETMİŞLER

Öte yandan Yücel Keleş ve Murat Duran’ın, dün akşam saat 20.00 sularında birlikte çalıştıkları işçileri, mesai bitiminde evlerine bıraktıkları, ardından iş yerine gelerek çalışmaya devam ettikleri öğrenildi. Bir süre sonra Keleş ve Duran’a ulaşamayan yakınları, durumlarından endişelenerek işçileri arayıp, iş yerini kontrol etmelerini rica ettikleri belirtildi. Bunun üzerine adrese gelen işçilerin, ikiliyi hareketsiz bir şekilde yatarken bulduğu bilgisine ulaşıldı.

BİR GÜN ÖNCE ÜRÜNLERİN TANITIMINI YAPMIŞ
Öte yandan, iş yeri sahibi Yücel Keleş’in, bir gün önce bir sosyal medya sayfasında ‘Türkiye’nin her yerine boya sökücü, tüm kumlarda ve ölçülerde delikli-deliksiz zımpara, mumlu bez, temizlik ve selülozik tiner sevkiyatımız vardır’ diye paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Murat Duran’dan ise geriye, yıllar öncesinde gerçekleşen düğünü öncesi eşiyle birlikte çekildiği fotoğraflar kaldı.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN