TOKİ çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan 100 bin yeni sosyal konut projesi için başvurular 15 Ocak'ta tamamlandı. Kura çekilişi için ise bekleyiş sürüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca desteklenen ve TOKİ kapsamında yapılacak olan 100 bin yeni sosyal konut projesi için başvurular 15 Ocak’ta tamamlanmıştı. Yaklaşık 1 milyon kişinin başvuruda bulunduğu Toki konut projesinde çekiliş tarihi şimdiden merak edilmeye başlandı. TOKİ kura çekilişinin ne zaman yapılacağı hakkındaki bilgileri sayfamızdan görebilir, detaylı açıklamaları inceleyebilirsiniz.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ’nin 100 bin yeni sosyal konut projesi için başvuruların tamamlanmasının ardından gözler kura çekimine yöneldi. TOKİ’nin kura çekilişinin hangi tarihte yapılacağı henüz açıklanmadı. Çekilişin yapılacağı tarih açıklandığı anda sayfamızda olacak.

KOCAELİ'YE 3 BİN KONUT

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında Türkiye’nin her bölgesinde yeni konutlar inşa edilecek. Kocaeli de bu projeden payına düşeni alacak. Üç ilçemize toplam 3 bin konut yapılacak.

Bakmadan Geçme