Tutuş'tan şok sahte evrak iddiası

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş'tan şok bir iddia geldi. İzmit Belediyesinin evrakta sahtecilik yaparak bir ihalenin onayında kendi ismini ve imzasının kullanıldığını söyledi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muahrrem Tutuş, bugün düzenlediği basın açıklamasında İzmit Belediyesi’nin evrakta sahtecilik yaptığını bir ihale onayında kendi imzasını kullandığını söyleyen Tutuş şu ifadeleri kullandı: “Ben hayatımda hiç belediyede çalışmadım. İhale komisyonunda yapılan hizmet alım kabul belgelerinde vs.’de İzmit Belediyesi’nde Muharrem Tutuş diye imza var. Umarım bu imzalardan sonra bu ihaleleri firmalara sen vermişsin demezler. Dedi.

"DAVA AÇACAĞIZ"

Açıklamalarının devamında “İzmit Belediyesi’nde bir müdürlük tarafından ihale yapılmış bir hizmet almışlar bu hizmetin alındığını gösteren mal alım kabul belgesi verilmiş. Olmayan bir muharrem Tutuş ve bir işçinin kabul belgesi bu. Böyle bir imza benim değil kim attı onu da bilmiyorum. İki kişi var yazıları ve imzaları aynı olan. Bu kişileri bilmiyoruz. Bunlar evrakta sahtecilik bunlarla ilgili ayrı bir dava açacağız”.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme