• Haberler
  • Spor
  • Yalçın Kıldıran mezarı başında anıldı

Yalçın Kıldıran mezarı başında anıldı

Kocaelispor sevdasıyla tanınan ve Yeşil-Siyahlı camianın unutulmaz isimleri arasında yer alan eski futbolcu-teknik adam Yalçın Kıldıran, vefatının üçüncü yılında mezarı başında anıldı

Üni Hodri Meydan Kütahya üyelerinin organize ettiği anma programında duygu dolu anlar yaşanırken, merhum Kıldıran için dualar edildi. Kütahya’da gerçekleştirilen anma programına Üni Hodri Meydan Kütahya Eşbaşkanları Buğra İçöz ve Ensar Talha Candan’ın yanı sıra kardeşi Mustafa Kıldıran, eski antrenörü ve Kulüp Başkanı Ahmet Sapmaz ile çok sayıda seveni katıldı. Yaşamı boyunca Kocaelispor sevgisini her fırsatta dile getiren ve çevresinde spor adamı kimliğiyle tanınan Yalçın Kıldıran, aradan geçen üç yıla rağmen dostları ve yakınları tarafından unutulmadı.

Anma programında konuşan katılımcılar, Kıldıran’ın spor camiasına ve çevresine bıraktığı güzel izlerden bahsederek onun örnek kişiliğini bir kez daha hatırlattı. Mezarı başında gerçekleştirilen ziyarette Kur’an-ı Kerim okunurken, merhum için dualar edildi. Merhumun kardeşi Mustafa Kıldıran da anma programında hazır bulunurken, ağabeyinin unutulmamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mustafa Kıldıran, her zaman sevgi ve saygıyla anılan bir insan olan Yalçın Kıldıran’ı unutmayanlara teşekkür etti.  
Zafer Onar

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme