Doğusel'den Bilnet'e ziyaret

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü'nü ziyaret etti. Bilnet Kocaeli Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz'la bir araya gelen Doğusel, 'Denizi ve denizciliği yaygınlaştırmak için okullarımızla işbirliği içinde olacağız' dedi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Deniz Ticaret Odası Kocaeli İl Temsilciliği’ni şube statüsüne kavuşturarak kurucu başkanı olan Av.Vedat Doğusel, başkan yardımcısı Can Özgülenç, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Av.Alper Doğan’la birlikte önceki gün İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü’nü ziyaret etti.

KAMPÜSÜ ÇOK BEĞENDİ

Bilnet Kocaeli Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz tarafından çok sıcak karşılanan Doğusel, birlikte kampüsü gezdi. Toplam 14 bin m2 kapalı alana sahip, 58 derslik ve 1400 öğrenci kapasitesi bulunan kampüsü çok beğendiğini belirten Doğusel, “Çevremde sürekli övgüyle söz ediliyordu. Ama gelip incelediğimde söylenenlerin boşa olmadığını gördüm. Öncelikle ekonomide yaşanan sıkınıtılı döneme rağmen bu yatırımdan geri adım atmama cesareti gösteren Ali Korkmaz’ı kutlamak gerekir. Deniz Ticaret Odası olarak ilimizde deniz ve denizcilik bilincini yaygınlaştırmak için böyle okullara ihtiyacımız var. İçinde birçok spor dalını yapmaya uygun salonlar ve yüzme havuzu bulunan Bilnet Okulları, Deniz Ticaret Odası’nın çalışmalarına da katkı sağlayacaktır” dedi. Korkmaz, ziyaretinden dolayı Başkan Doğusel’e teşekkür ederek, “Bilnet olarak ilimizdeki bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olmaya hazırız. Bu konuda yaptığımız çalışmaları daha da genişletebiliriz” dedi. Doğusel, günün anısına Korkmaz’a kahve fincanı seti hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN