Eğitim-İş eğitimcilerin sorunlarını haykıracak

Eğitim-İş Sendikası, Devrim Yasaları'nın 95'nci yıldönümünde Ankara'da yürüyüş ve mitingi düzenleyecek. Gebze'den de katılımın olacağı mitingde eğitimcilerin sorunlarını haykırılacak

Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu, Birleşik Kamu-İş’e bağlı Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası, Eğitim -İş; 03 Mart 1924’te Devrim Yasaları’nın kabulünün 95’nci yıldönümüme gelen 03 Mart Pazar günü 1’nci Meclis’ten Anıtkabir’e yürüyecek. Mitinge Gebze Bölgesi ilçelerinden Eğitim-İş üyesi öğretmenler de katılacak.

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIYORUZ

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu (Gebze) Şube Başkanı Bülent Metin, “Cumhuriyete sahip çıkıyoruz adlı mitingde eğitim ve bilim işgörenlerinin sorunları haykıracağız. Gebze’den ücretsiz otobüslerin kaldırılacağı mitinge sendika üyesi öğretmenlerimizin yanı sıra tüm öğretmenlerimizi, konuya duyarlı halkımızı bekliyoruz” dedi. Öte yandan şube yönetimi dün akşam temsilciler ile bir araya gelerek mitinge dair değerlendirmede bulundu.

GEBZE’DE İKİ AYRI NOKTADAN HAREKET

Miting için otobüsler 02 Mart Cumartesi günü saat 23.45’te iki ayrı noktadan kalkacak. Araçlar Yenikent Mahallesi, Mutlukent Migros ve Gebze eski Evlendirme Dairesi (eski öğretmen evi) önünden hareket edecek.

YARIN AKŞAMA KADAR…

Mitinge katılmak isteyenlerin yarın (28 Şubat Perşembe) akşam saat 19.00’a kadar 0505 956 85 81 ve 0505 476 70 65 numaralı GSM hatlarına kayıtları yaptırması istendi.

Bakmadan Geçme