Başkan Bulut Sizlere çok güveniyorum

Kocaeli Ticaret Odası'nı, İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nde temsil etmek üzere seçilen girişimcileri kutlayan Başkan Bulut, 'Sizlere çok güveniyorum. Odamızın, kadın ve genç girişimciliğin geliştirilmesi adına yaptığı çalışmaları bir üst lige taşıyacağınızı biliyorum' dedi

Girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla çatı kuruluş TOBB’un koordinasyonunda kurulan ve illerde Oda/Borsalar bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulları’nın İcra Komitesi seçimleri başladı. Kocaeli Ticaret Odası’nda, 27 Mart 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen seçimlerde KOTO’yu temsil etmek üzere; Kadın girişimcilerden 3 asil, 3 yedek, Genç Girişimcilerden ise 4 asil, 4 yedek üye seçildi.

KOMİTEYE SEÇİLDİLER

Kocaeli Ticaret Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asıl üyeliğine; Nurhayat Güldüren, Esma Bektaş, Eda Efe, Yedek Üyeliklere; Birsen Çokbaşarıcı, Melike Andız Gürbüz, Nezehat Çini, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asıl Üyeliğine; Hasan Kaya, Selami Koray Keskin, Serkan Akyıldız, Cihan Bahadır Yaşar, Yedek Üyeliklere; Rıfat Burak Alkan, Erol Kavşut, Emrullah Yolasığmaz, Davut Gözübüyük seçildi.

BAŞKAN BULUT’TAN KUTLAMA

Demokratik ortamda tamamlanan seçimin ardından İl Genç ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleriyle bir araya gelerek kendilerini kutlayan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Her bir arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum. Ülkemiz ve kentimiz ekonomisine güç katan, istihdama katkı sağlayan iş insanlarıyken artık yeni genç ve kadın girişimcilerin iş dünyamıza katılması noktasında da önemli bir görev alacaksınız. Sizlere çok güveniyorum. Odamızın, kadın ve genç girişimciliğin geliştirilmesi adına yaptığı çalışmaları bir üst lige taşıyacağınızı biliyor, sizlere yürekten inanıyorum. Göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Bakmadan Geçme