Trabzonlulardan Gölcük'e muhteşem bina

Geçtiğimiz aylarda dernek tarafından satın alınan ve tadilatına başlanan Gölcük Trabzonlular derneğinin Gölcük merkezde bulunan yeni binasının tadilatında sona gelindi.

Geçtiğimiz aylarda dernek tarafından satın alınan ve tadilatına başlanan Gölcük Trabzonlular Derneği'nin Gölcük merkezde bulunan yeni binasında tadilat yavaş yavaş sona eriyor.

Gayet modern çizgilerle hazırlanan ve üç katlı olan bina konforlu ve kullanış bakımından oldukça işlevli olmasıyla birlikte birçok konuda hizmet verebilecek kapasitede.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Trabzonlular Derneği başkanı İş adamı Hüseyin Çakıroğlu Gölcük’e ve Gölcüklülere yeni bir dernek binası kazandırmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Çakıroğlu yaptığı açılamada, sadece Gölcük'te yaşayan Trabzonluların değil tüm Gölcük halkının kullanabileceği bir bina hazırlamanın mutluluğu içinde olduklarını belitti.

3 katlı olan binada ilk giriş kat misafir bekleme salonu ve mutfaktan oluşurken ikinci kat konukların ağırlanacağı ve dernek yönetiminin görevlerini yürüteceği bölümlerden oluşurken başkanlık makamı da bu katta bulunuyor. Üçüncü kat ise sosyal aktivite alanları, ay ocağı mescit  ve dernek üyelerinin birlikte sohbet edip vakit geçireceği bölümlerden oluşuyor.

Yakın zamanda binanın tadilatının tamamlanması planlanırken açılışa çok önemli isimlerin davet edileceği de ayrıca kaydedildi.

Bakmadan Geçme