Özel Bilgi Köprüsü'nde velilere özel 8 Mart kutlaması

İzmit Yenişehir Mahallesi Konak Sokak'ta faaliyet gösteren Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kahvaltılı güzel bir programla kutladı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Ramada Otel’de gerçekleşen kutlamaya çocuğu kurumda eğitim gören tüm anneler katıldı. Kadınlar arası tanışıp kaynaşmayı da sağlayan buluşmada 8 Mart’ın önemine vurgu yapılırken, kadının toplumda yeri, yaşadığı sorunlar konuşuldu. Kadın hakları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

BEZ ALIŞVERİŞ ÇANTASI HEDİYE

Kids Anaokulu Öğretmenleri Aysun İmre (Sevgi Tomurcukları), Betül Alakoca (Sevgi Kelebekleri), Elif Muratoğlu (Sevgi Damlacıkları), Ceylan Kurtuluş (Uğur Böcekleri), Nuran Uğur (Sevgi Melekleri), Bihter Deniz (Sevgi Çocukları) ve Seher Şenel (Sevgi Çiçekleri) organizasyonun hem mimarı, hem ev sahipleriydi. Nezih, bir o kadar samimi buluşma memnunluk yaratırken katılım gösteren her kadına doğayı korumada öncü olmalarını amaçlayan bez alışveriş çantası hediye edildi. Program pasta kesimiyle tamamlandı.

KREŞ DE KUTLADI

İzmit Yenişehir Mahallesi Karanfilli Sokak No:9 adresinde bulunan Bilgi Köprüsü Kreşi’nde de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü unutulmadı. Aynı gün iki ayrı kutlama yapıldı. İlk kutlama Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Beyhan Gürsoy’un kreşi ziyaretiyle gerçekleşti. Gürsoy’un bu ziyaretinde hep birlikte pasta kesildi.

VELİLERLE PASHA PALAS’TA

İkinci kutlama akşam saatlerinde velilerle yapıldı. Tüm anneler bu özel kutlamaya davet edilirken katılımın yüksek oluşu organizasyonda söz sahibi isimleri oldukça sevindirdi. Bilgi Köprüsü Kreşi Müdürü Sibel Yalçınöz ve öğretmenler kusursuz organizasyon ve ev sahipliğiyle memnunluk yarattı. Genel Koordinatör Beyhan Gürsoy, hem KİDS Anaokulu’nun hem de Kreş’in kutalamalarında yine veliler arasında yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN