Bilgi Köprüsü'nde mezunlar 18 Eylül'de başlıyor

Üniversite yerleştirme puanlarına göre bu yıl ilk 100'de 4 Türkiye derecesi, iki Kocaeli birinciliği elde eden Bilgi Köprüsü Özel Öğretim Kursu'nda 2019-YKS hazırlıkları başladı.

33 TIP, 14 DİŞ VE 67 MÜHENDİSLİK

Bilgi Köprüsü Özel Öğretim Kursu, 2018-YKS’de yine zirve yaptı. Geçen yılki derecelerin de üzerine çıkarak bu yıl üniversite yerleştirme puanlarına göre ilk 100’de 4, ilk 50 binde 225 Türkiye derecesi elde eden Bilgi Köprüsü’nde, iki öğrenci farklı puan türlerinde Kocaeli 1’ncisi oldu. Bu öğrencilerden 33’ü Tıp Fakültesi, 14’ü Diş Hekimliği, 67’si Mühendislik, 9’u Hukuk, 13’ü Mimarlık, 15’i Sağlık Bilimleri, 25’i İktisadi ve İdari Bilimler ile 8’i PDR ve Psikoloji bölümlerinde seçkin üniversitelere yerleşti.

MEZUNLARA DÜZEY BELİRLEME SINAVI

Bilgi Köprüsü Özel Öğretim Kursu’nda yeni dönem hazırlıkları ise geçen ay başlamıştı. Bu yıl yine zirveyi hedefleyen Bilgi Köprüsü’nde ilk olarak 12. Sınıf öğrencileri için düzey belirleme ve hızlandırılmış ders programları başlamıştı. Mezun öğrenciler de ilk düzey belirleme sınavına geçen hafta girdi. Son sınav ise 9 Eylül Pazar günü yapılacak. İzmit Yenişehir Mahallesi Destanlı Sokak No:6 adresinde bulunan Bilgi Köprüsü Özel Öğretim Kursu’nda gerçekleşecek sınav saat 10.00’da başlayacak. Bu sınav aynı zamanda yeni dönemle ilgili son düzey belirleme sınavı olacak. Mezun öğrencilerin haftada 24 saat eğitim, 4 saat zorunlu soru çözümlerinden oluşan derslerinin 18 Eylül Salı günü başlayacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme