Pelin Coştur Filiz hakkında önemli iddialar

İyi Parti İzmit İlçe Başkanın Pelin Coştur Filiz hakkında iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Özellikle siyasete girdiği günden bu yana ve ilçe başkanlığı döneminde çıkan haberler birlikte, sık sık yol yürüdüğü ekip arkadaşlarını değiştirmesi parti tabanında da büyük rahatsızlık yaratıyor.

"HAİN" İLAN EDİYOR

Pelin coştur Filiz'e parti içinde muhalefet olan kesimler bir şekilde partiden uzaklaştırılırken, Filiz kendisine muhalefet eden yöneticilerini "Hain" ilan etmesi ve partiden uzaklaştırmasıyla birlikte karşısında ciddi bir muhalefet oluşmuş durumda. Ancak kongre yapılmaması nedeniyle muhalefet olan kesim şu anda sessizliğini koruyor. Yine bir zamanlar kendi yönetimde başkan yardımcılığı görevini yürüten ve bugün İzmit ilçede muhalefetin başını çeken bir ismin etrafında saf tutan birçok yönetici yapılacak olan ilk kongreye ciddi bir şekilde hazırlanıyor.

İŞ BEKLEYENLER TEDİRGİN

Yine seçim döneminde İyi Partili Büyükşehir adayından çok Millet ittifakının diğer ortağı CHP'li Fatma Hürriyet Kaplan'a ağırlıklı destek veren Pelin Coştur Filiz, belediyede çalıştırılmak üzere yöneticileri de dahil bir çok gence iş sözü vermiş ama bu güne kadar bununla ilgili bir adım atmaması iş bekleyenler arasında tedirginlik yaratıyor.

Belediyede çalışmak için İyi Parti İzmit İlçe başkanlığına CV'lerini bırakan onlarca kişi başvurularının akibetinin ne olduğunu merak ediyor.

"BELEDİYEDE İŞE ALDIRMAYACAK" İDDASI

Öte yandan seçim döneminde kendi yönetiminde bulununan, seçim sonrası da iş başvurularını da aldığı birçok yöneticisiyle Fatma Hürriyet Kaplan'dan çok büyükşehir adayı Serdar Kaman ile çalıştı diye yollarını ayıran Pelin Coştur Filiz'in bu yöneticilerine düşman kesildiği, hatta bazılarına belediyede işe giremeyeceklerini bununla ilgili isimlerini belediyeye vererek önlerini kestiğini söylediği de iddia ediliyor.

SON GÖZDESİ GİK ÜYESİ CUMALİ DURMUŞ

Partide ağırlığı olduğu mesajını tabana vermek ve kendini güçlü göstermek için sosyal medya hesaplarından sık sık Genel Başkan Meral Akşener'de dahil partinin önemli isimleriyle çekildiği fotoğrafları paylaşan ilçe başkanı Pelin Coştur Filiz'in, Parti bayramlaşmasında da çiçeği burnunda GİK üyesi ilimizin önemli siyasetçilerinden Cumali Durmuş'a yakın durması partililerin gözünden kaçmamış.

Bol bol Durmuş ile fotoğraf çektiren ve sohbet eden Filiz hakkında bayramlaşmaya katılan partililer tarafından "Milletvekili adaylığı konusunda önünün açılması için şimdide İl başkanlığına mı oynuyor" yorumları yapıldı.

Bakmadan Geçme