Kurbanlık Büyükbaş hayvan canlı baskül fiyatı 21 TL

Avrupa Standartlarında inşa edilen ve aynı anda 2 bin 500 büyükbaş hayvanı steril koşullarda büyütüp kesen Hazarbey Besi Çiftliği'nde büyükbaş hayvan canlı baskül fiyatı kurban bayramına özel kilogramı 21.00 tl.'den satışa çıktı.

İzmitli iş adamı Çağdaş Turpçu tarafından 2009 yılından kurulmuş olan Hazarbey Besi Çiftliği, hem şehrin içinde hem de şehrin gürültüsünden uzak ve  temiz havaya sahip olan 100 dönüm arazi içerisinde  İzmit’in Gökçeören Köyünde hizmet veriyor.

CANLI BASKÜL KİLOGRAM FİYATI 21.00 TL

Avrupa Standartlarında inşa edilen ve aynı anda 2 bin 500 büyükbaş hayvanı steril koşullarda büyütüp kesen Hazarbey Besi Çiftliği’nde büyükbaş hayvan canlı baskül fiyatı kurban bayramına özel 21.00 TL/KG dan satışa çıktı.

‘'EN UYGUN FİYAT BİZDE'’

Hazarbey Besi Çiftliğinin sahibi Çağdaş Turpçu, “Bu yıl besi çiftliğimizi daha da büyüttük. Bu yıl itibariyle 2 bin 500 büyük baş hayvanı besi çiftliğimizde yetiştirdik, büyüttük ve kurbana hazırladık. Bununla birlikte büyükbaş hayvanlarımızın yetiştirilmesi ve kesimi için gereken tüm teknolojik ekipman ve uzman kadroyu da bünyemizde barındırıyoruz. Dünyanın birçok kesimhanesini inceleyerek Avrupa standartlarında bir kesimhane oluşturduk. Bununla birlikte fiyat konusunda da en uygun besi çiftliği olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayrıca müşterilerimiz isterlerse kurbanlarının kesimi süresince tüm işlemi birebir izleyebilirler. Kurban kesimi sonrası etlerini istedikleri sağlık koşulları içinde kendilerine teslim ediyoruz.

‘’İSLAMİ USULLERE GÖRE KESİM’’

Hazarbey Çiftliği’nde profesyonel kasaplar tarafından tamamen hijyenik ortamda ve İslami Usullere uygun olarak kesimlerimizi yapıyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın koyduğu kurallar çerçevesinden hareket edilerek, müşteri memnuniyeti gözetilerek, yasal uygulamalarla ve kurbanlara eziyet vermeden kesimleri gerçekleştiriyoruz.  

‘’KURBAN HİSSESİ 1.500 TL.’’

Hisseli satışlarımızla kurban kesimi de yapıyoruz. Herkes kurban kesebilsin anlayışıyla ilerlediğimiz için randevu sistemi ile çalışıyoruz. Hisse sahipleri, randevu verilen saatte çiftliğimize geliyor. Kesilecek hayvanı görüyor ve duasını ediyor. Sonrasında kesimcilerimiz tarafından kesilen hayvan, hisse sahiplerine bölüştürülüyor. Bütün bunların hepsi yarım saatlik bir kısa zamanda yapılıyor. Bu arada şunu hemen belirtelim. Bu yıl da herkes kurban kesebilsin diye kurban hissesini 1.500 TL. yaptık.

HAYVAN SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Kurbanlık hayvan alırken nelere dikkat edilmeli konusunda da bilgi veren Turpçu, işin inceliklerini şöyle sıraladı:

Resmi evrakları bulunan (Pasaport, sağlık raporu, Kulak küpesi vb)

Duruşları normal olan

Vücut ağırlığını ayaklarına eşit bir biçimde dağıtmış olan

Derisi kolayca yerinden oynatılabilen ve oluşan kıvrımları çabuk kaybolan

Tüyleri düzgün ve parlak olan

Burun uçları soğuk ve nemli olan

Kulak ve kuyruklarını sık sık hareket ettiren hayvanlar satın alınmalıdır.

Son olarak şunu söyleyeyim. Kurban kesmek isteyen herkes gönül rahatlığıyla bize gelebilir. Bizim hayvanlarımız her ay Tarım ilçe müdürlüğü  tarafından sağlık kontrolünden geçmektedir. Kurbanlık için herkesi Hazarbey Besi Çiftliği’ne bekliyoruz.’’dedi. Siz de gönül rahatlığıyla kurban kesmek veya bilgi almak isterseniz  0552 379 49 49 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Bakmadan Geçme