Kocaelispor'da moraller yerinde

Antalya'da devre arası çalışmalarını sürdüren Kocaelispor'da moraller yerinde

Dün çift antrenmanla geçen temsilcimiz bugün ise Kozan Belediyespor ile kamptaki ikinci hazırlık maçını oynayacak ve mücadele 15.00’de başlayacak.

Kocaelispor’da devre arası hazırlıkları yüksek moralle geçiyor. Son derece uygun şartlarda konaklayan Yeşil Siyahlılar kamptaki ilk hazırlık maçını Erokspor ile oynamış ve mücadeleyi 2-0 kaybetmişti. Temsilcimiz yoğun bir kamp dönemi geçirirken ilk 3 gün yağmur ile boğuşan Kocaelispor, sonraki günlerde saha anlamında her hangi bir sorun yaşamadı.

Kıran kırana maç

Teknik ekibin ve futbolcuların hayli moralli olduğu takım gündüz kuvvet, dayanıklılık ve istasyon çalışmaları yaparken, antrenman sonunda yarım sahada çift kale maç yaptı. Akşam ise hafif bir çalışmayı geride bıraktı. Gündüz 3 grup halinde yapılan çift kale maçta futbolcuların son derece hırslı ve istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

12 Ocak ta İzmit’te dönüyor

Kocaelispor bugün 3. Lig 1. Grup takımlarından Kozan Belediyespor ile kamptaki ikinci hazırlık maçını oynayacak, 12 Ocak’taki Fethiyespor maçını oynadıktan sonra kulüp otobüsü ile İzmit’e dönecek.

Bakmadan Geçme