Baran'dan o iddialara açıklama

Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, son günlerde gündem olan 9 milyon 150 bin liralık temsili ve ağırlama giderleri harcaması yapılmasına dair iddialara sosyal paylaşım sitesinden yanıt verdi.

2018 yılında yapıldığı iddia edilen harcama iddialarını kabul etmeyen ve bunu dile getirenlerin müfteri olacağını söyleyen İsmail Baran, Lütfü Türkkan'a şu cümlelerle yanıt verdi;

İftiracı Lütfü’ye Cevaptır

Kendilerine HDP li Vekilin MECLİS te Hâd bildirmelerine Cevap Veremeyen Lütfü Türkkan Meclis Siyaseti Yerine Geçmiş Dönem Kocaeli / Körfez Belediye Başkanı Olan Şahsıma 2018 Yılı Körfez Belediye Bütçesinden Temsili Ağırlama Gideri Olarak 9 Milyon Harcamış, Ne Yediniz Kime Yedirdiniz İftirasına İstinaden Açıklama Hakkı Doğmuştur.

Bu Yalan ve İftira Söylemlerini Lütfü Türkkan Nerden ve Kimden Edindi ise İspatlamaya Davet Ettiğimi Aksi Taktirde Müfteri Olacağını Bilinmesini İsterim.

Söylemlerle Değil Belgeler ile Konuşmak Bir Milletvekiline Yakışacak Davranıştır, Devlet Adabı Bunu Gerektirir.

Söz Konusu 9 Milyon Eski Para İle (9 Trilyon) Temsili Ağırlama Bütçesinin Olmadığı gerçek Temsili Ağırlama Bütçesinin Bahsedilen Paranın %6 sına Anca Tekabül Ettiğinin Bilinmesini Bundan Sonra Boş ve Mesnetsiz Söylemler Yerine Belge ile Konuşmasını Bir Siyasetçi Olarak Tavsiye Ederim.

Bakmadan Geçme