GELİNİNİ HASTANELİK ETTİ

Gebze'de yaşayan Fatma Selen Öksüzoğlu kıyafetine karıştığı için sık sık tartışma yaşadığı kayınpederi M.Ö (60) tarafından darp edildi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Olay Gebze Yavuz Sultan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 5 yıllık evliliğinden bir de çocuğu bulunan banka memuru Fatma Selen Öksüzoğlu kıyafetlerine karışan kayınpederi tarafından akşam saatlerinde 4 yaşındaki kızının gözü önünde hastanelik olana kadar şiddete uğradı.

Yaşanan olayın ardından 112 Acil Servis ekipleri Fatma Selen Öksüzoğlu’nu Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, gelininin giyinme özgürlüğüne karışan kayınpeder ise şikayet üzerine göz altına alındı.

Fatma Selen Öksüzoğlu’nun polise verdiği ifadede sopa ve yumruk darbeleriyle dövüldüğünü belirtti. Kayınpeder M.Ö’nün, 5 yıllık evliliği boyunca sürekli giyim kuşamına, makyajına ve çalışma özgürlüğüne, sokağa çıkma özgürlüğüne müdahale edip; ailesiyle görüşmesini engellemeye çalıştığını, kayınpederinden fiziksel şiddetin yanı sıra psikolojik şiddet de gördüğünü belirtmesinin ardından şiddet gösteren kayınpeder çıkardığı mahkeme tarafından 5 ay uzaklaştırma cezası aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN