Ünlü '1086 cami ve 700 okul ziyaret edeceğiz'

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün il binasında basın açıklaması gerçekleştirerek parti ile ilgili yeni bilgiler aktardı.

Hafta sonu yapılan MHP kampı ile ilgili bilgi veren Ünlü, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin hastalığı sebebiyle uzun süredir yapılmayan kampın yapılması çok iyi oldu. Uzun süredir böyle verimli bir toplantı yaşamadık. Libya, Suriye, EYT vb. birçok problemlere kadar anlamlı değerlendirmelerin olduğu bir toplantı yaşadık. Ben çok faydalı bilgiler aldığımı söylüyor, Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. İl başkanlığı ve ilçe olarak MHP grup toplantısına katılım göstereceğiz. Grupta toplantı sonrası dönerek il saha çalışmalarımıza çalışmaya devam edeceğiz. Sabah şoför esnafı ile yaptığımız değerlendirmeler gibi sürekli sahada olacağız” dedi.

1086 cami, 700 okul ziyaret edilecek

MHP’nin Kocaeli’deki çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ünlü, “MHP sahaya iniyor seçim mi var hayır? Seçim zamanında 2023 yılında yapılacak. Dokunduğu her insanın derdini çözmek için mücadele den bir parti olduğumuzu herkes görecek. Üç aylık bir saha programı yaptık 17 Ocak – 17 Nisan tarihleri arasında 140 kişilik ekiple saha çalışmaları yapılacak. Okul müdürlükleri ve okul aile birliklerine kadar çalışmalar yapılacak. Perşembe günleri bürokrasi ziyaretleri ve büyüklere plaket ziyaretleri yapılacak. Cuma günleri 12 ille hatip ekipleri ile beraber 1086 camide imamlarla buluşacak ve sohbet edeceklerdir. Her cuma akşamı 120 saha programı yapılacaktır. Hedef neden Bahçeli beden neden MHP bu anlatılacaktır. 174 bin kilometre yol gidilecek 1086 cami ve 700 okul ziyareti yapılacaktır” diye belirtti.

Sorunların yerinde tespit edilip çözümü için çalışacaklarını ifade eden Ünlü, “Kocaeli teşkilatları 270 bin kişiye dokunmuş siyasi parti olacaktır. Sivil toplum problemleri çözümlerini Devlet Bahçeli’ye ileteceğiz. Programlar önceden belirlendi. Kim nerede ne zaman olacak hepsi buradadır. Bunların sonunda raporumuz sunulacaktır. Seçilmiş muhtarları önemseyen onların dertleri ile dertlenip çözümü için önerge verdirecek bir partidir. Muhtarlar seçim zamanı hatırlanacak seçilmiş insanlar değildir. Muhtarları şimdiden insanlar dinleyecektir. Herkes bizi izlemeye devam edecektir. Siyasi partilere önerim bizi izlemeye devam etsinler” dedi.

Bakmadan Geçme