Tam gün kesinti CİMER'e şikayet edildi

Kocaeli'nin çeşitli ilçe ve mahallelerinde Sedaş tarafından duyurusu yapılan ve tam gün elektrik kesintisinin gerçekleşeceği haberleri CİMER'e şikayet konusu oldu.

Körfez İlçesi’nde bir esnaf kesintiyi şikayet ettiğini ve tam gün kesintinin darbe olacağını söyledi. Körfez’in tanınmış esnaflarından olan Fatih Fidan, bu konuda ki endişelerini ve şikayetini sosyal paylaşım sitesinde de dile getirdi. Kesintinin, bayram yaklaştığı sırada ve hafta tatilinde sıkıntı yaşatacağını, işlemlerin yapılamayacağını belirten Fatih Fidan paylaşımında, “

Böyle keyfi bir uygulama olabilirmi ? Sedaş kafasına göre tam gün elektrikleri kesebiliyor  Ve buna kimse sen ne yapıyorsun diyemiyor  Sedaş’ı arıyoruz müracaat edemezsiniz deniliyor Koca körfez ilçesinde Sedaş’a dur sen ne yapıyorsun diyebilen bir kurum kuruluş yok Adamlar son iş günü bilgilendirme yapıyorlar hiçbirşey yapmayalım diye Ben şahsım adına CİMER’E şikayet ettim bakalım ne cevap gelecek tabi iş işten geçmiş olacak  https://www.cimer.gov.tr/ “ şeklinde ki cümlelerle sıkıntısını aktardı.

Bakmadan Geçme