AK Parti'li vekilden şok FETÖ itirafı

AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında FETÖ ile mücadele hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Yılmaz 'Bu konudaki mücadelemiz sürüyor. Fakat kim oldukları bilinen, FETÖ'nün para kasası olarak görülenlerin içeri alındıktan sonra salınması, elini kolunu sallayarak gezmesi bizi yaralıyor' dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Kocaeli TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Ters Köşe programında gazeteci Ahmet Akçaalan’ın konuğu oldu. Programda yaptığı açıklamaları ile kamuoyunda dikkat çeken milletvekili Yılmaz, FETÖ ile mücadelenin hassasiyetle devam ettiğini vurguladı, “Ancak hala Kocaeli ve Gebze bölgesinden bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” dedi.

Konuşmasında İstanbul’da tekrarlanacak olan seçimlerle ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Yılmaz, “CHP burada HDP ile burada ittifak halinde. Bu artık bilinen bir olay. Saadet Partisi tabanı da CHP ve HDP ile yakınlaşmaları dolayısıyla kendi tabanlarından ciddi şekilde tepki görüyorlar” dedi.

FETÖ ile mücadele konusunda da önemli açıklamalar yapan AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Bu konuda her alanda çöreklenmiş bir yapı ile mücadele ediyoruz. İhraç edilen isimleri araştırıyorduk. Arkadaşlarımıza soruyoruz, okullarda bildiğiniz isimler mi yoksa can yakıyor muyuz diye soruyorduk. Çoğunun nokta atış olduğu söyleniyordu. Arada bir şekilde mağdur olan isimler de oldu. Haksızlığa, kumpasa uğramış öğretmen arkadaşımızla ilgili konuları Milli Eğitim Bakanlığı’na taşıyarak görevine iade ettirdik. Adına kullanmadığı hat açılan insanlar var. Kurulan komisyon mağdur olanı görevine iade ediyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme