Ünlü'den Devlet Bahçeli'ye dosya gidecek

Kocaeli S.S Karayolu Taşıma Kooperatifleri üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü' Hazırladıkları raporu Devlet Bahçeli'ye ulaştıracaklarını' dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü Kocaeli S.S Karayolu Taşıma Kooperatifleri üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.  Kahvaltıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, S.S Karayolu Taşıma Kooperatifleri Başkanı Hakan Zorlu MHP yöneticileri ve çok sayıda şoför katıldı. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Aydın Ünlü; “Uzun zamandan beri kooperatifleri ziyaret eden, şoförleri ziyaret eden bir il başkanıyım. Geçiş ücretleriyle ilgili raporumuzu hazırlamış bulunmaktayız. Bu takograf beklemediğimiz şekilde bir sıkıntıya mal oldu. Biz yarın MHP grup toplantısında bu raporu Devlet Bahçeliye takdim edeceğiz” dedi.

“Kamyoncu esnafına sahip çıkmak amacıyla bu raporumuzu genel merkezimize Devlet Bahçeli’ye ileteceğiz” diten Ünlü, “Kocaeli’nin geneline baktığımızda 30 bine yakın şoför esnafımızın derdini paylaşacağız. Şoför esnafı devletine, milletine sahip çıkan evine ekmeğini hak yoldan götüren vergisini düzenli ödeyen bir esnaftır. Bu kanun geçtiğinde iki şoför çalıştıracak olması ve bunun maliyet altından şoför esnafının kalkamayacağını, mola yerlerinin yeterli olmaması, gibi maddeler içermektedir. Otoyol ücretleri bu yolda çalışan arkadaşlar için indirim yapılması, sıkıntıların giderilmesi gibi problemler tespit edilmiştir. Bizler bu sorunların çözülmesi için sizlerin ilettiği raporu genel merkezimize Sayın Devlet Bahçeli’ye teslim edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“SORUNLARIMIZ ARTIYOR”

Ünlü’nün konuşmasının ardından söz alan S.S Kocaeli Karayolu Taşıma Kooperatifleri Başkanı Hakan Zorlu; “Bizler Türkiye’de faaliyet alanı kooperatifler olan şehirlerarası yük taşımacılığı yaparak geçimini sağlayan emekçileriz. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu sıkıntılı süreçte ön plana çıkartma gayesinde değiliz ama gelin görün ki bu sorunlar artmaya devam etmiştir. Biz de maddeleri çıkartıp İl Başkanımıza takdim ediyoruz.” ifadelerine değindi.

Bakmadan Geçme