AK Partili yöneticiye tecavüzden hapis cezası!

AK Parti'de il yöneticisi olarak görev yapan bir kişi, kendisinden 25 yaş küçük olan bir kişiye tecavüzden 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

AK Parti Kocaeli’de il yöneticisi olarak görev yapan 51 yaşındaki S.A.’nın kendisinden 25 yaş küçük olan G.A.’ya tecavüzden yargılandığı ve 18 sene 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 2015 yılında gerçekleşen olayda davacı G.A., 13 Ekim 2015 tarihinde silah zoruyla tecavüze uğradığı yönünde S.A.’yı hakkında suç duyurusunda bulundu.

İŞ GÖRÜŞMESİ İÇİN

G.A.’nın iddialarına göre olay şöyle gerçekleşti;  G.A.’nın çalıştığı kuaföre gelen Esra isimli bir kadının mankenlik ajansında çalıştığını ve G.A.’ya yardımcı olabileceğini dile getirdiği. Telefonlarını birbirine veren ikiliden hakkında ayrıntılı bilgi bulunmayan Esra isimli şahıs, G.A.’yı arayarak iş görüşmesi yapmak için 23.00’te Pendik’te bulunan bir adrese gelmesini söyledi. Söylenilen yere giden G.A.’yı almaya gelen isim Esra isimli şahıs değil tecavüz ettiği iddia edilen S.A. oldu.

18 YIL 9 AY HAPİS

S.A. kendisini Esra isimli bayanın gönderdiğini söylemesi üzerine arabaya binen G.A’yı Kartal’da bulunan bir rezidansa götüren S.A., Esra isimli bayanın geleceğini ve beklemeleri gerektiğini söyledi. Bundan yaklaşık 10 dakika sonra kapıyı kilitleyen S.A. anahtarı cebine koyduğu, belinden silah çektiği ve karşı koymak isteyen G.A.’nın penyesini göğüs kısmından yırtarak cinsel ilişkiye girdiği ve bu sırada sürekli “seni öldürürüm” diyerek tehditte bulunduğu söylendi. Konuyla alakalı ifadesi alınan S.A.’nın ise hakkında yapılan suçlamaları reddederek tamamen G.A.’nın kendi rızası ile cinsel ilişki kurduklarını herhangi bir zorlamanın olmadığını iddia etti. Mahkeme kararı ile hakkında 18 sene 9 ay hapis cezasına çaptırılan S.A.’nın üst mahkemelere gittiği ve davanın itiraz sürecinde olduğu öğrenildi.

Kaynak: mikrofon.com.tr

Bakmadan Geçme