Serhat İlleri'nde final heyecanı

Serhat İlleri Futbol Turnuvası hafta sonu oynanacak maçlarla sonuçlanacak. Şampiyonluk maçı Filizli ve Taşdeğirmen takımları arasında oynanacak

Bu yıl ikinci kez tekrarlanan Serhat İlleri Futbol Turnuvası’nda final günü geldi çattı. Önümüzdeki pazar günü oynanacak maçlarla şampiyon belli olacak. Finale B Grubu’nu lider olarak tamamlayan Filizli ile A Grubu ikincisi Taşdeğirmen Köyü kaldı. İki takımın arasında oynanacak maç turnuvanın şampiyonunu belirleyecek. Çayırova Akse Mahallesi’ndeki Serçe Halı Saha Spor Tesisleri’ndeki turnuvada final maçı saat 13.00’te başlayacak. Üçüncülük dördüncülük maçı ise A Grubu’nu lider olarak tamamlayan Akkiraz ile aynı grubu üçüncü sırada tamamlayan Sevimli Köyü takımları arasında oynanacak. İki takım arasında grupların üçüncü haftasında oynanan müsabakayı Akkiraz takımı 6-1 kazanmıştı. Turnuvada maçların ardından turnuvaya katılan bütün takımlar ile turnuvada emeği geçen kişi ve kuruluşlara plaket verilecek.

Turnuvada çeyrek final maçlarında şu sonuçlar alınmıştı:

Akkiraz – Aşağı Canbaz: 6 – 2

Taşdeğirmen – Rabat: 1 – 0

Sevimli – Kurtkale: 5 – 4

Filizli – Arıkonak: 4 – 3

Yarı finale adını Akkiraz, Taşdeğirmen, Sevimli ve Filizli yazdırırken rakiplerini eleyen Taşdeğirmen ve Filizli adını finale yazdırmayı da başardı. Akkiraz ile Sevimli ise üçüncülük dördüncülük için kozlarını paylaşacak.  

Bakmadan Geçme