Bilnet, aileleri unutmadı

Bu yıl ilk öğrecileriyle eğitim-öğretim hayatına başlayan Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü'nde okula alışma dönemine öğrenci velileri de katıldı.

İzmit Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları’nda bu yıl ilk öğencileriyle eğitim-öğretim hayatına merhaba diyen Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü’nde okula alışma dönemine öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Okul yönetimi oryantasyon dönemi olarak adlandırılan bu dönemde, ilk olarak yıl sonu lise ve üniversite sınavlarına girecek 8 ve 12. sınıf öğrenci velilelerine yönelik, yıllık planlama ve ders çalışma sistemi hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde bu toplantının bütün velilerin katılımıyla tekrarlanacağı belirtildi.

VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol yönetiminde gerçekleşen toplantılar iki ayrı oturumda yapıldı. Lise ve üniversite sınavlarında yeni sisteme göre puan hesaplanmasından, sağlıklı beslenmenin başarıya etkisine kadar her konuda bilgiler sunulan toplantıda, öğrencilerin bu zorlu maratonda en büyük destekçisinin aileleri olacağı vurgulandı. Velilere toplantının ardından sınıflar, kütüphane ve laboratuvar bölümleri ile spor salonları gezdirildi.

“AİLELERİN KATKISI ÇOK ÖNEMLİ”

Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol, “Yeni bir döneme güçlü ve deneyimli öğretmen kadromuzla hep birlikte merhaba dedik. Aylardır öğrencilerimizle buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorduk. Şimdi çok mutluyuz. Başarı için ailelerimiz bizim olmazsa olmazımızdır. Onların katkısı oranında öğrencilerimizin başarısında fark yaşanacaktır. Bu nedenle sadece öğrencilerimizi değil, ailelerimizi de bu konuda doğru bilinçlendirmek istedik. Çok verimli toplantılar oldu. Ailelerimizin ilgisi bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi. Demirkol, önümüzdeki günlerde bütün öğrenci velileleriyle bu toplantıyı tekrarlayacaklarını kaydetti.

EN ERKEN BİLNET BAŞLADI

Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü’nde yeni eğitim-öğretim yılı 27 Ağustos Pazartesi günü 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin hızlandırılmış ders programıyla başlamıştı. Toplam 1400 öğrenci kapasiteli ve 58 derslikli Bilnet’te hafta başında ise bütün öğrenciler oryantasyon dönemi nedeniyle ders başı yaptı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen liselerinden oluşan Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü’nde 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren bütün okullarla birlikte yeni eğitim-öğretim yılı resmen başlayacak.

Bakmadan Geçme