Dalkılıç Dilovalı vatanseverdir

Dilovası Belediyesi kurucu Başkanı Ercan Dalkılıç, Kömürcüler OSB'ye karşı başlatılacak olan imza kampanyasının gerek ret edilmesine, gerekse gerekçelerine isyan etti: Dilovalı vatanseverdir

Dilovası’nda Kömürcüler OSB’nin taşınması istemiyle başlatılmak istenen imza kampanyasına, “terör” gerekçeli yasaklama Dilovası Belediye kurucu başkanı ve bir önceki yerel seçimlerde bu sefer CHP’den Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ı da isyan ettirdi. Adeta uykusunu kaçırdı. Dalkılıç bugün (11 Ekim Perşembe) günün ilk saati içinde, 00.30’da sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. O paylaşımı 03.30 itibariyle 800’ü aşkın beğeni aldı. 31 kişi tarafından yorumlanıp 13 kişi tarafından paylaşıldı. Dalkılıç’ın o paylaşımı aynen şöyle:

Üç mahalleyi direk etkilemektedir

“Son günlerde İlçemizin çevre sorunları özellikle Tavşancıl, Kayapınar ve Turgut Özal Mahallelerini direk etkilemektedir. Dolayısıyla İlçemizin neredeyse tamamını etkisi altına alan Kömürcüler OSB İle ilgi verilen karşı mücadeleyi tebrik ediyorum.

Terörist muamelesi yapılamaz

Özellikle bugün, hepimizin kardeşçe ve dostça yaşadığı Dilovamızın değerli insanlarına terörist muamelesi yapılmasından dolayı üzüntümü dile getirmek istedim. Geçmişten bu yana bir çocuk misali büyüttüğümüz Dilovamızın bütün fertleri vatanını sever ve her zaman devletinin yanında olmuştur. Ancak yaşam hakkını korumak, savunmak ve mücadele etmekte en demokratik hakkımızdır.

İftiraların hepsi asılsız çıktı

Geçmişte, özellikle Kömürcüler OSB ile ilgili bize atılan iftiraların hepsi asılsız çıkarmış ve OSB’ye karşı duruşumuz net olmuştur. 
Bunun neticesinde her zaman Dilovası’ndaki tüm kardeşlerime kapımın açık olduğu gibi her zaman yanlarındayım.”

Bakmadan Geçme