Polisi çok seven Can'a, Polislerden sürpriz

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde oturan ve annesi de kolon kanseri olan Can Ulaş Demirer, 24 yaşında ve doğuştan bu yana omurilik hastalığı nedeniyle yatağa bağlı olarak yaşıyor. Çevresine ve yakınlarına polisleri çok sevdiğini söyleyen gence, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  doğum gününde sürpriz yaparak, yatağa bağlı yaşayan Can'ı mutlu ettiler.

Doğumundan bu yana yatağa bağlı olarak yaşayan Can Ulaş Demirer’in annesi Nurgül Demirer’de kolon kanseri ile uzun zamandır mücadele ediyor. 2 çocuk annesi olan Nurgül Demirer, yatağa bağlı olarak yaşayan Can Ulaş’ı mutlu etmek için çabalarken, oğlunun polislere olan sevgisini ve hayranlığını da her yerde dile getirdi.

Bunun duyulması üzerine Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü amir ve memurları, bu genci sevindirmek istediler. Polis şapkası ve polis ekip arabası alan Emniyet Müdürlüğü personeli, Can Ulaş’ı doğum gününde evinde ziyaret ettiler. Can Ulaş Demirer’e hediyelerini veren polisler, doğum günü pastasını da birlikte keserek, engelli gence mutlu bir gün yaşattılar. Anne Nurgül Demirer, bu davranışları nedeniyle polislere teşekkür ederek, oğlunu ilk kez bu kadar mutlu gördüğünü söyledi.

Bakmadan Geçme