Suriyeli genci darp ettiler

Körfez'de, kaldırıma park edilen bir bisikletin yere düşürülmesi sonrasında çıkan tartışmada, çay ocağında çalışan Suriyeli genç, 4 kişilik bir gurup tarafından darp edildi. Yaralanan Suriyeli genç hastaneye kaldırılırken, polis saldırganları aramaya başladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi Beyaz Saray İş Merkezi’nde yaşandı. Yusuf Hacali (21) adlı Suriyeli genç, kaldırıma park edilen bir bisikleti düşürdü. Çay ocağında çalışan Yusuf Hacali ile bisiklet sahibi arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra 4 kişi olarak geri gelen ve adı öğrenilemeyen şahıs, iş hanına çay götüren Suriyeliyi darp etmeye başladı. Saldırı sırasında düşen ve kafasını vuran, çeşitli yerlerine de sopayla vurulan Yusuf hacali, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, 4 saldırganın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili kamera görüntülerinde de 4 kişinin saldırma anları ve kavga görüntüleri yer aldı.

Bakmadan Geçme