Trabzon'da Kocaeli rüzgarı essin! Haydi çocuklar

Kocaelispor'un 10'da 10'luk galibiyet serisinin ardından 2 yenilgi almasının ardından bugün saat 13.00'da Ofspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig 2. grupta mücadele veren yeşil siyahlı ekibimiz oynadığı 10 maçta rakipleri karşısında kazanarak zirvede puan farkını açan Kocaelispor üst üste Turgutluspor ile Belediye Derincespor karşısında aldığı mağlubiyetle puan farkını eritti ve yeşil siyahlı temsilcimizin rakipleriyle arasındaki puan farkı 8’e düştü. Yeşil siyahlı ekip bugün Trabzon deplasmanında Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Kocaelispor bu sezon evinde ilk mağlubiyeti Ofspor karşısında 1-0’lık sonuçla tatmıştı.

Cihad ve Taha Batuhan cezalı 

Yeşil siyahlı temsilcimizde bugün kart cezalıları Cihad Ateş ve Taha Batuhan Yayıkçı takımdaki yerlerini alamayacaklar. Özellikle Taha Batuhan Yayıkçı’nın yerine Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in defansta Ofspor karşısında kime forma şansı vereceği merak ediliyor. Ofspor ile Kocaelispor arasında Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda saat 13.00’de başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Can Cengiz yönetecek.

Bakmadan Geçme